33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Meciul de adio

„U“ Craiova – Gaz Metan Mediaş
Stadion „Ion Oblemenco“, sâmbătă, ora 17.00 – Digi Sport.
Formaţii probabile:
„U“ Craiova:
S. Lung Jr. – Dănănae, Gugu, Zoro, Buşu – Buleică, D. Stoica, Ologu – Stoianof, Subotici, M. Costea.
Antrenor: George Biţă.
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Akaki, Lazăr, A. Muntean, Buzea – R. Zaharia, Hoban – Bawab, Eric de Oliveira, Pârvulescu – Liţu.
Antrenor: Cristian Pustai.
Vor arbitra: M. Prodan – V. Urzică, G. Stroe.

Universitatea Craiova îşi ia adio de la Liga I, după cinci ani întorcându-se la matineu pentru a schimba din nou garda

Ştiinţa joacă pentru onoare, dar şi cu gândul la valiza promisă de Gigi Becali. Peste 60.000 de euro a pregătit patronul Stelei şi este gata să-i ofere legal jucătorilor Universităţii dacă încurcă Gazul. „Voi sponsoriza cu 5.000 de euro fiecare jucător al Craiovei. N-au ce să-i facă Stelei, pentru că eu voi semna contracte cu jucătorii. Îi sponsorizez, totul cu acte. Nu or să fie implicate Steaua şi Craiova aici. Şi, chiar dacă îmi dau amendă, nu e nimic penal. E o sponsorizare legală, legea o permite. Atac în civil dacă mi se întâmplă ceva mie sau Stelei“, a anunţat Gigi Becali la GSP TV. De partea cealaltă, oltenii, retrogradaţi deja din Liga I şi fără Prepeliţă (suspendat), au anunţat prin vocea patronului Adrian Mititelu că nu-i interesează banii lui Becali, ci vor juca pentru a-şi apăra în primul rând onoarea. Mititelu a recunoscut însă că nu vrea să-l supere pe Becali, iar cu un rezultat bun în faţa Mediaşului ar putea împăca şi capra, şi varza. Universitatea Craiova îşi face deja calculele pentru Liga a II-a, Adrian Mititelu anunţând că nu renunţă la echipă şi va porni un nou proiect de la vară. Suporterii craioveni nu mai cred însă în vorbele finanţatorului, ajuns la fundul sacului, şi vor protesta duminică împotriva lui şi a situaţiei în care a ajuns clubul.

Ardelenii, concentraţi la maximum

Medieşenii, care pot prinde locul şase, speră şi ei într-o victorie care să-i ducă la finalul sezonului în cupele europene. „La Craiova e un meci foarte important, pentru că vom încheia un campionat în care am reuşit să obţinem rezultate foarte bune. E un meci care ne-ar putea aduce poziţionarea pe locul şase, în funcţie şi de rezultatul de la Cluj, urmând ca apoi şi finala Cupei să decidă dacă putem participa într-o cupă europeană. Până atunci mai este mult, trebuie să încercăm sâmbătă să prestăm acelaşi joc bun şi să învingem o echipă care în acest moment este rănită. Ştim că în Bănie există jucători talentaţi, tineri care s-ar putea să apară la acest meci, dornici de afirmare. Eu zic că nu ne aşteaptă deloc un meci uşor la Craiova. Aş prefera să fim foarte concentraţi, să nu ne atingă alte subiecte, să fim atenţi pentru că nu am intrat încă în vacanţă. După meci, vom vedea dacă mai aşteptăm finala de cupă sau nu. Indiferent de rezultatul meciului de sâmbătă, Mediaşul în multe momente s-a autodepăşit, a realizat enorm, având în vedere investiţiile la nivel de echipă, contractele şi primele destul de mici“, a declarat antrenorul Gazului, Cristian Pustai. Acesta şi-a prelungit pe încă un an contractul cu gruparea ardeleană, deşi la un moment dat se vorbea că va semna cu Rapid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

93 COMENTARII