32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânii, greu încercaţi

Românii, greu încercaţi

Formaţiile româneşti prezente în Liga Europa sunt gata de o nouă bătălie. Etapa a treia din faza grupelor, programată astăzi, le scoate în faţă adversare de calibru, dar nu imposibil de anihilat.
Prima intrată în „focuri“ este Steaua Bucureşti, care o va întâlni în deplasare, de la ora 20.00 (Pro TV), pe Maccabi Haifa, meciul contând pentru grupa J. „Maccabi Haifa este principala noastră contracandidată la locul doi în grupă. Un egal cu Maccabi poate fi considerat un rezultat pozitiv, dar sper ca Steaua să aibă un plus şi să învingă“, a declarat directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan.
La fel de dificilă pare şi confruntarea giuleştenilor, Rapidul urmând să întâlnească Legia Varşovia pe Arena Naţională, partida contând pentru grupa C fiind programată de la ora 22.00 (Pro TV). „Pentru noi este un prim meci dintr-o «dublă» care poate fi considerată a calificării. Cu foarte mare atenţie, cu succese în aceste două jocuri am putea obţine calificarea mult mai repede, fără să mai stăm în ultimele confruntări“, a comentat antrenorul rapidiştilor, Răzvan Lucescu.
Misiune aproape imposibilă pare să aibă FC Vaslui, întrucât joacă împotriva portughezilor de la Sporting Lisabona şi chiar pe terenul acestora. „Sporting e o echipă foarte valoroasă, le ştim punctele forte. Au şi puncte mai puţin bune şi încercăm să le exploatăm. Au ceva probleme pe faza defensivă, dar trebuie să ajungem acolo“, a spus Constantin Zotta, preşedintele moldovenilor. Partida Sporting – Vaslui va avea loc de la ora 22.00 (Sport.ro) şi va conta pentru grupa D a Ligii Europa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU