32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSO Filiași a surclasat Minerul Lupeni

Fotbal – CSO Filiași a surclasat Minerul Lupeni

Alin Bălă (la minge) a marcat de două ori în poarta Minerului Lupeni (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alin Bălă (la minge) a marcat de două ori în poarta Minerului Lupeni (foto: Alexandru Vîrtosu)

CSO Filiași s-a impus de o manieră categorică, scor 5-0, în amicalul disputat ieri seară în compania formației Minerul Lupeni, acesta fiind cel de-al treilea joc de verificare susținut de doljeni în cadrul cantonamentului de vară susținut la Straja. De asemenea, este a doua întâlnire între cele două grupări, prima încheindu-se la egalitate, scor 1-1. Dacă atunci a înscris pentru filieșeni doar căpitanul Aurel Lupu, de data aceasta lista a cuprind trei marcatori, în speță Fotescu, Bălă (2) și Ștoiu (2). CSO Filiași au mai jucat în compania celor de la CS Vulcan și s-a impus cu 1-0, golul fiind reușit de Florin Petcu.
Antrenorul lui CSO, Viorel Cojocaru, a început meciul cu următoarea formulă: Nica – Tudorache, Bălașa, Lupu, Neacșu – Petcu, Duriță, N. Popescu, Mainerici – Ștoiu, Fotescu. În partea secundă echipa doljeană a arătat astfel: Lascu – Fruntelată, Tudorache, Lupu, Mocârcioiu – Crețu, Obeanu, Radu – Pârvuică, Bălă, Burdușel.
„A fost un joc mult mai bun făcut de băieți comparativ cu primele două, au fost mai eficienți și mai activi, ceea ce însemană că nu am transpirat degeaba în acest cantonament de la Straja. Mai avem mâine un meci de verificare la Sadu, cu Parângul, de la ora 11.00, apoi putem spune că am încheiat acest stagiu de pregătire de vară. Ce a fost greu a trecut, acum așteptăm campionatul și între timp mai facem retușuri în privința jocului nostru. Băieții s-au pregătit intens, sunt mulțumit de munca depusă aici, la Straja, și sunt foarte bucuros că nu avem nici un jucător accidentat”, a declarat Viorel Cojocaru, pentru GdS.
În programul de pregătire al CSO Filiași până la startul noului sezon din Liga a III-a (29 august) mai figurează două teste, primul pe 18 august, la Slatina, cu FC Olt, celălalt pe 22 cu Pandurii II, la Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS