32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Mazarache şi Căle au adus victoria „satelitului” CSU

Fotbal – Mazarache şi Căle au adus victoria „satelitului” CSU

Robert Căle a înscris primul gol în tricoul celor de la CS Universitatea (foto: Alexandru Vîrtosu)
Robert Căle a înscris primul gol în tricoul celor de la CS Universitatea (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul dce 2-1 în partida amicală disputată în această seară, la Piteşti, în compania formaţiei CN „Dinicu Golescu” Câmpulung. Gruparea argeşeană a deschis scorul în minutul 25, iar Mazarache a egalat zece minute mai târziu, în urma unui corner, stabilind totodată rezultatul pauzei. Golul victoriei craiovene a fost semnat de Robert Căle, care a transformat fără emoţii, la rădăcina barei, o lovitură de la 11 metri (’70).

„A fost un test foarte util, am întâlnit o echipă bună, dar am câştigat la capătul unei prestaţii foarte bune, cu multe ocazii de gol irosite. Prima repriză a fost echilibrată, dar a doua am dominat-o categoric”, a declarat antrenorul alb-albaştrilor de la „satelit”, Daniel Mogoşanu, pentru GdS.

„Mă bucur că am marcat şi sper să o fac de multe ori în meciurile oficiale”, a spus Robert Căle, pentru GdS.

CSU II Craiova a început meciul cu următoarea formulă: Tomşa – Lăzărescu, Hreniuc, Drăghici, Briceag – Petre, Georgescu, Armăşelu, Scarlat – Jurj, Mazarache. Pe parcurs au mai intrat: Ghincea, Gârbiţă, Căle, Marcu şi Ştefan Stancu.

Acesta este al doilea amical pe care îl susţin Căle şi compania în această vară, în primul pierzând la Slatina, scor 0-1, cu FC Olt. Pentru CSU II Craiova urmează meciul din faza a treia a Cupei României cu Minerul Motru, programat pe 12 august, de la ora 17.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS