32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„GP“ Craiova a făcut legea la „Brașov Cup“ cu juniorii C

„GP“ Craiova a făcut legea la „Brașov Cup“ cu juniorii C

Juniorii C de la „Han“ au fost o nucă tare pentru toți adversarii de la „Brașov Cup“
Juniorii C de la „Han“ au fost o nucă tare pentru toți adversarii de la „Brașov Cup“

Juniorii C, copii născuți în anul 2001 și mai mici, de la Academia „Gică Popescu“, au triumfat vineri la ediția a 7-a a turneului internațional „Brașov Cup“. În drumul spre trofeu, trupa lui Ionuț Cimpoieru a bifat șase victorii, 3-1 cu Precizia Săcele, 3-0 cu FC Ploiești, 1-0 cu Forex Brașov, 2-1 cu Dinamo București, 3-1 cu CSMS Iași și 6-1 cu Steagul Roșu Brașov, și un egal, 1-1 cu FC Brașov, oferind totodată și jucătorul turneului: mijlocașul Alberto Negreț.
„Am făcut un turneu extraordinar, cu toate că am întâlnit formații foarte bune. Băieții s-au mobilizat foarte bine, au respectat sarcinile de joc, au pus suflet și au câștigat, iar eu îi felicit. Acest rezultat confirmă faptul că muncim bine, dar ne și obligă să ridicăm ștacheta și mai mult“, a declarat antrenorul grupării de la Hanul Doctorului, Ionuț Cimpoieru, pentru GdS.
Lotul grupei Under 15 de la „GP“ Craiova i-a cuprins pe următorii: portari: Răzvan Udrea, Cosmin Brașovanu; jucători de câmp: Florin Alexandru, Daniel Tudor, Alexandru Mehedințeanu, Theodor Truță, Dan Barbu, Dragoș Popa, Marius Ciobanu (căpitan), Fabio Păunoiu, Marian Ghergu, Alberto Negreț, Sebastian Preda, Albert Ispas, Denis Strejeu.

Grupa de 2002 a terminat pe cinci

Ionuț Cimpoieru s-a prezentat la puternicul turneu din Ardeal și cu grupa de copii născuți în 2002, juniorii D încheind pe locul cinci. În grupă, „școlarii“ au înregistrat două victorii, 3-1 cu FC Brașovia și 6-1 Academia „Savo Milosevic“, și două înfrângeri, 1-2 FC Brașov și 0-7 Juniorul București (câștigătoarea turneului). În faza sferturilor, „GP“ a terminat la egalitate în timpul regulamentar cu FC Brașovia, dar a pierdut la penaltiuri, 2-3, apoi în lupta pentru locurile 5-8 a dispus cu 1-0 de Câmpulung Moldovenesc și cu 5-1 de Academia „Savo Milosevic“.
„Am avut o comportare bună și cu grupa de 2002, dar am făcut anumite greșeli care ne-au costat și din care am mai învățat ceva, cred eu. Continuăm să muncim“, a punctat Ionuț Cimpoieru.
Lotul grupei de copii născuți în 2002 este compus din următorii: portari: Angelo Stoenică, Andrei Ușurelu; jucători de câmp: Andrei Ciobanu, Ștefan Munteanu, Alex Văcăruș, Adrian Staicu, Mihail Tănăsache, Darius Fiertu, Andrei Mitrana, Alex Buturoagă, Andrei Căciularu, Florin Ciupitu, Dragoș Popa, Florin Niță, Mădălin Luican, Eric Gagiu, Raul Grusea.
„Victoriile și înfrângerile ne ajută să devenim mai buni. Scopul nostru rămâne același, să descoperim copii talentați, să-i șlefuim și să-i promovăm în fotbalul de performanță“, a punctat managerul Academiei „Gică Popescu“, Paul Răducan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS