22.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportRecâștigați-ne încrederea!

Recâștigați-ne încrederea!

Acka și colegii săi nu trebuie să mai caute scuze, ci soluții ca să câștige (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Acka și colegii săi nu trebuie să mai caute scuze, ci soluții ca să câștige (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Parcursul sub așteptări și evoluțiile oscilante au tulburat apele la CS Universitatea Craiova, iar strategii caută soluții pentru o redresare rapidă, ca să nu compromită obiectivul. Pentru alb-albaștri urmează un meci aparent ușor, sâmbătă, de la ora 18.30 (Digi Sport / Dolce Sport). Aceștia vor evolua, în Banat, în fața nou-promovatei ACS Poli Timișoara, o echipă care are mari probleme de „adaptare“ la nivelul primului eșalon, dovadă fiind linia de clasament, bănățenii înregistrând o victorie, un egal și patru înfrângeri.
Antrenorul grupării din Bănie, Emil Săndoi, și-ar fi dorit o pauză mai mare între meciul cu Viitorul și cel cu Timișoara ca să pună lucrurile la punct, dar și așa crede în obținerea unui rezultat pozitiv, cunoscând potențialul jucătorilor săi.
„Putem să obținem victoria cu orice echipă din România. Vă dați seama că sperăm și noi ca la meciul pe care-l avem la Timișoara să recuperăm punctele pierdute cu Viitorul. Sunt convins că nu va fi ușor, dar vom face tot ceea ce este posibil să trecem și peste unele probleme de efectiv pe care le avem, pentru că vedeți, în prezent, am rămas decât în doi fundași centrali (Acka și Izvoranu – n.r.), Kay și Popov fiind accidentați pentru o perioadă mai lungă, ei acuzând leziuni fibrilare. Vom încerca să ridicăm și moralul jucătorilor, pentru că sunt afectați după înfrângerea cu Viitorul. Ne-ar fi avantajat să jucăm la o săptămână distanță acest meci, dar, din păcate, nu se întâmplă așa. Vor fi schimbări în echipă“, a spus Emil Săndoi, care nu se va putea baza pe mijlocașul Alexandru Băluță, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Nae Ungureanu: Nu avem voie să nu venim cu trei puncte de acolo

Fostul component al Craiovei Maxima, Nae Ungureanu, se așteaptă la o cu totul altă atitudine a jucătorilor de la CS Universitatea în disputa de la Timișoara, recunoscând că a fost dezamăgit de modul în care s-au prezentat la partida cu Viitorul.
„Normal ar fi, la ce a arătat Timișoara până acum, să câștigăm și astfel să recuperăm punctele pierdute cu Viitorul. Sper ca echipa să-și revină, să arate altă față acolo, pentru că după aceea întâlnim un adversar de talie: Steaua. E foarte important jocul de la Timișoara prin prisma următorului meci pe care îl avem acasă, iar dacă nu scoatem puncte din aceste întâlniri nu e bine. Băluță nu este o mare pierdere, din punctul meu de vedere. La meciul cu Viitorul ne-a lipsit răutatea aia oltenească, pentru că nu știu câți olteni sunt acum la echipă. Întotdeauna Craiova a avut spiritul ăla de luptă, de agresivitate pozitivă, iar asta nu se vede deloc în jocul de acum. De fiecare dată, adversarii vin și ne împing, ne faultează… Adu-ți aminte câte faulturi au făcut jucătorii lui Hagi și câte am făcut noi, iar toate astea puse cap la cap dau rezultatul final. Mie mi s-au părut puțin blazați. Nu știu, dar poate și căldura a fost un impediment mare. Să sperăm că se schimbă datele problemei la meciul de mâine (sâmbătă – n.r.). Timișoara nu arată prea bine nici ea, a câștigat un singur meci și ăla chinuit, cu 1-0, dar noi avem un an de când jucăm împreună. Suntem peste ei la capitolul omogenitate și luat și individual, pe compartimente, suntem mai buni. Nu avem voie să nu venim cu trei puncte de acolo“, a declarat Nae Ungureanu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS