12.8 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul vrea să mai doboare un lider

Filiașiul vrea să mai doboare un lider

Filieșenii (în roșu) sunt gata să mai producă o surpriză (foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieșenii (în roșu) sunt gata să mai producă o surpriză (foto: Alexandru Vîrtosu)

După ce, în urmă cu două etape, a reușit să o învingă pe ASU Poli Timișoara și a detronat-o de pe primul loc în Liga a III-a, seria 4, acum CSO Filiași este punsă la încercare de actualul lider, Metalurgistul Cugir, formație pe care o va întâlni astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița. Invitat la emisiunea „Repriza de Sud“, de la Alege TV și Radio Sud, președintele grupării doljene, Florin Spânu, a afirmat că are mare încredere în elevii lui Dragoș Bon că vor obține un rezultat pozitiv.
„Am spus și înaintea meciului cu ASU Poli că vom învinge și o să afirm și acum că vom obține un rezultat pozitiv. Am urmărit-o pe Metalurgistul Cugir în meciul trecut, pierdut acasă cu CSM Lugoj (scor 0-1 – n.r.), și știm ce avem de făcut. Au o echipă bună, cu jucători cu experiență, pasează foarte bine, dar asta nu înseamnă că nu o putem învinge. Am fost la antrenamentele băieților noștri din această săptămână și pot spune că s-au pregătit foarte bine și sunt motivați. Nu vom conta pe Alex Mainerici, care a suferit o ruptură de ligamente și va absenta mai mult timp, în rest toată lumea e aptă. Mă aștept să facem un joc bun“, a declarat Florin Spânu.
Partida Filiași – Cugir va fi arbitrată de Călin Lazăr (Mediaş), ajutat de Adrian Epure (Orlat) și Vasile Marius Duță (Avrig). Observatori au fost desemnați Ioan Filip (Slatina) și Ion Lupșa (Caransebeş).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS