20.3 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Totul se învârte în jurul dumneavoastră la începutul săptămânii şi profitaţi din plin de asta. Vă uimiţi colegii, prietenii şi pe toţi ceilalţi cu energia dumneavoastră. De miercuri până vineri s-ar putea să apară unele probleme de sănătate. Ţineţi controlul şi faceţi ceva ce aţi plănuit. În acest week-end, cheia pentru a avea succes în a socializa cu ceilalţi este să vă puneţi în locul lor. Delectaţi-vă cu puţină muzică.

Taur

Da, sunteţi o persoană grozavă, dar la începutul săptămânii este mai bine să-i lăsaţi pe cei din jur să descopere asta. Arătaţi ceea ce ştiţi, în loc să vorbiţi prea mult despre dumneavoastră. Începând de miercuri şi până vineri, sunteţi foarte romantic, dar şi serios atunci când trebuie să fiţi. Stelele vă oferă o oportunitate unică de a vă transforma viaţa week-end-ul acesta. Totul începe cu un singur pas.

Gemeni

La începutul săptămânii susţineţi cu fermitate o idee. Împărtăşiţi-o unor persoane de încredere şi încărcaţi-vă bateriile. Apoi mergeţi mai departe! Sunteţi ajutat de stele. Dar fiţi atent: de miercuri până vineri, obişnuitele dumneavoastră capacităţi de comunicare nu pot face faţă unor situaţii agitate. Repetaţi de două ori ceea ce aveţi de spus în moduri diferite şi insistaţi dacă este, într-adevăr, important. În week-end, lucrurile revin la normal, o dată cu calităţile dumneavoastră (care sunt ajutătoare în special în domeniul dragostei!) Bucuraţi-vă!

Rac

Arătaţi minunat la începutul săptămânii. Reexaminaţi o relaţie, o emoţie şi un mod obişnuit de gândire – sunt posibile îmbunătăţiri majore acum. Apoi, de miercuri până vineri, realizările dumneavoastră sunt minore. Scrieţi pe o listă lucrurile pe care trebuie să le faceţi – la serviciu, acasă sau în viaţa personală. În week-end sunteţi în conflict cu cineva important din viaţa dumneavoastră. Puteţi să aveţi perfectă dreptate, dar folosiţi puţin tact.

Leu

Vă avântaţi cu capul înainte la începutul săptămânii. Sunteţi prins cu totul în vâltoarea lucrurilor, fie că faceţi ceva ieşit din comun, fie că, pur şi simplu, vă lăsaţi purtat de curent. Consolaţi-vă cu propria glorie când vă simţiţi la pământ. De miercuri până vineri, este timpul să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă reconsideraţi priorităţile. Faceţi alegeri conştiente şi fiţi atent la paşi. Cine este de partea dumneavoastră? În week-end, sunteţi o companie plăcută într-o călătorie.

Fecioară

Toţi au ceva de spus la începutul săptămânii. Lăsaţi-vă timp să desprindeţi realitatea de ficţiune şi să vă reîncărcaţi cu energie, de asemenea. Începând de miercuri şi până vineri sunteţi deasupra tuturor celor care apar în drumul dumneavoastră. Serviciu? Dragoste? Proiecte personale? Nici o problemă. În week-end totuşi, aveţi nevoie de o pauză. Gândiţi-vă bine dacă tot ceea ce se întâmplă se potriveşte cu valorile dumneavoastră.

Balanţă

Delegaţi lucrurile mărunte cuiva căruia îi pasă, la începutul săptămânii. Dumneavoastră vă gândiţi la planuri mari. Dacă aveţi întâlniri importante puneţi-vă un memento – sau trei! Dar de miercuri până vineri, sunteţi foarte atent la orice şi oricine. Puteţi să aflaţi ceva ce vi se pare minor pe moment, dar aşteptaţi. Totul va înflori în acest week-end. Dacă vă gândiţi la dragoste, acum este timpul să acţionaţi.

Scorpion

Anumite situaţii sunt puţin tensionate la începutul săptămânii. Le rezolvaţi sau amplificaţi conflictul existent? Găsiţi o cale să vă stăpâniţi şi să aduceţi pacea. Viaţa pare liniştită de miercuri până vineri şi aveţi timp să faceţi nişte muncă pregătitoare. În acest week-end, ieşirile cu prietenii sunt favorizate. Bârfele, speculaţiile nu sunt suficiente pentru dumneavoastră. Găsiţi pe cineva cu care să puteţi discuta mai mult.

 

Săgetător

Anumite situaţii sunt puţin tensionate la începutul săptămânii. Le rezolvaţi sau amplificaţi conflictul existent? Găsiţi o cale să vă stăpâniţi şi să aduceţi pacea.
Viaţa pare liniştită de miercuri până vineri, şi aveţi timp să faceţi nişte muncă pregătitoare. În acest week-end, ieşirile cu prietenii sunt favorizate. Bârfele, speculaţiile nu sunt suficiente pentru dumneavoastră. Găsiţi pe cineva cu care să puteţi discuta mai mult.

Capricorn

Cei din jur pun foarte multe întrebări despre dumneavoastră la începutul săptămânii, iar dumneavoastră faceţi tot ce puteţi pentru a rezolva totul. Cheia este să stabiliţi nişte limite. Acest mod de a oferi ceva la schimb este mai bine echilibrat de miercuri până vineri, şi veţi avea timp să faceţi şi nişte investigaţii, poate în sfera personală. Totuşi, să aflaţi mai multe despre cel iubit sau despre dumneavoastră. În acest week-end vă simţiţi liber să faceţi ce vreţi.

 

Vărsător

Vă plac lucrurile neobişnuite la începutul săptămânii. Vă bucuraţi să investigaţi tot ce mişcă. De miercuri până vineri, multe probleme au numele dumneavoastră pe ele şi trebuie să le rezolvaţi mai devreme sau mai târziu. (Pont: mai târziu vă va fi mai greu să vă descurcaţi cu ele). În week-end, conexiunile sociale sau romantice se leagă foarte uşor dacă luaţi iniţiativa. Adăugaţi puţină căldură la inteligenţa dumneavoastră şi totul va merge foarte bine.

Peşti

Sunteţi compătimitor la tot ce auziţi la începutul săptămânii, dar gândiţi-vă bine cât de mult vreţi să vă gândiţi. Câteodată să fiţi un bun ascultător este de mare folos. De miercuri până vineri, sunteţi foarte bun în a evalua pe cineva într-un mod obiectiv. Descoperiţi ce se întâmplă de fapt şi nu ezitaţi să luaţi atitudine. În week-end vă frământă ceva şi, chiar dacă vă ia mult timp, vă conduce spre o direcţie pozitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS