23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
MagazinRetete culinare

Retete culinare

ȘTIRI GdS

Muşchiuleţ de porc fraged cu mix de salată

Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 căţei de usturoi, 1 pungă mix de...

Rețetă de prăjitură Seara de Mai 

Această prăjitură se topește în gură, oferind un blat pufos și o umplutură delicioasă de ciocolată. Iată cum poți...

CARROT CAKE

Ingrediente blat cu morcov: 100 gr de ou întreg, 70 gr unt topit, 45 ml ulei vegetal, 175 gr...

Tiramisu cu sos de căpşuni

Ingrediente: 5 ouă, 250 g mascarpone, 300 g căpșuni, 100 ml apă, 23 pișcoturi, 7 linguri zahăr, 1 lingurita...

Orez cu fructe de mare

Ingrediente pentru două porţii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apă1 ceapă1/2 ardei gras roșu50 g unt2 căței de...

Prăjitură cu dovleac și cremă de brânză

Această prăjitură are un blat umed. Crema de brânză îi potențează gustul și îi oferă un plus de savoare....

Fleică de porc la cuptor şi ciuperci cu smântână

Cel mai important pas al acestei reţete este marinarea cărnii de porc, cu o zi înainte de a fi...

Tartă cu umplutură de iaurt

Ingrediente pentru aluat: (pentru o formă de tartă cu diametrul de 24 de cm) 3 gălbenuşuri 120 gr unt topit 105 gr zahăr 300...

Pulpe de pui rumenite şi morcovi crocanţi, la cuptor

Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lămâie1 baton de scorţişoară1 linguriţă sare1 linguriţă piper2 căţei de usturoi1 linguriţă curry1 lingură de...

Pulpă de raţă cu ceapă caramelizată şi cuşcuş

Ingrediente: pulpă de raţă condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocală Se condimentează pulpa de raţă şi se pune pe 2-3 felii de...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
34,800AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS