23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMăsuri de ordine la meciul dintre CFR şi Dinamo

Măsuri de ordine la meciul dintre CFR şi Dinamo

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele „FC CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „FC Dinamo Bucureşti”.
La meciul ce se va desfăşura duminică, 30.09.2007, începând cu ora 20.30, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de maximă securitate, a acestui eveniment sportiv.
Jandarmii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pe traseele de deplasare a suporterilor, în zona stadionului, precum şi în incinta acestuia, urmărind interzicerea pătrunderii în stadion a spectatorilor care nu posedă bilet sau abonament, a persoanelor care au consumat băuturi alcoolice ori a celor care au interdicţie de acces în baza prevederilor O.G. nr. 11/2006, precum şi prevenirea săvârşirii unor fapte antisociale sau de tulburare a ordinii publice.
În conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 11/2006 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în sport, spectatorilor le este interzis să introducă pe stadion băuturi alcoolice, făclii, artificii, petarde, torţe, sticle, materiale explozive, incendiare ori fumigene sau alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice şi care pot conduce la producerea actelor de violenţă. De asemenea, spectatorilor le este interzis să profereze ori să scandeze cuvinte şi expresii obscene sau care să incite la xenofobie, la ură rasială, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS