29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Presa italiană îl laudă pe Adrian Mutu pentru golul din partida cu AS Roma

Fotbal: Presa italiană îl laudă pe Adrian Mutu pentru golul din partida cu AS Roma

Atacantul român Adrian Mutu a fost lăudat de presa italiană, după ce a reuşit golul egalizator în meciul cu AS Roma, scor 2-2, fiind la a patra reuşită în primele cinci etape din Serie A.
Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie că Mutu a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Fiorentinei. "Vieri creează, Mutu realizează. Fiorentina, cu ajutorul lui Mutu a fost mai agresivă, mai puternică din punct de vedere fizic, şi mai activă în atac. Atacantul român a ratat mult, dar s-a revanşat prin marcarea golului egalizator, din penalty", scrie cotidianul italian.
"Partea a doua a jocului a aparţinut formaţiei viola, cu Mutu care a ratat trei ocazii imense, dar care ştie cum să-l execute pe Doni la lovitura de pedeapsă din minutul 80", notează agenţia Datasport.
Unul dintre site-urile fanilor echipei italiene, Viola News.com, a scris despre Mutu că a evoluat "fenomenal", şi a fost declarat cel mai bun jucător din meciul cu AS Roma, fiind notat cu 7,5. Sursa citată mai scrie că atacantul naţionalei României a fost din nou jucătorul decisiv pentru formaţia din Florenţa, şi publică o statistică cu reuşitele lui Mutu din meciul cu fosta formaţia a lui Chivu, 1 gol, 31 de baloane jucate, 10 pase reuşite, două greşite, cinci şuturi la poartă, trei pe lângă poarta adversă, două mingi pierdute, cinci baloane recuperate şi şase driblinguri.
Al patrulea gol al lui Mutu în această ediţie din Serie A a fost şi golul cu numărul 100 al atacantului român în campionatele din România, Anglia şi Italia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS