15.6 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii au dezamăgit

Vâlcenii au dezamăgit

Echipa de baschet masculin BC Râmnicu Vâlcea a încheiat turul cu capul plecat, BC Târgovişte reuşind să se impună, pe teren propriu, în faţa elevilor lui Cristi Achim, care s-au dovedit neputincioşi în a ţine mingea timp de două secunde. Cu numai opt jucători pe foaia de joc, gazdele păreau resemnate, dar cei cinci sportivi străini din lotul dâmboviţean şi-au făcut meseria. Scorul general al întâlnirii a fost 82-81 pentru BC Târgovişte şi numai o minune mai poate duce echipa vâlceană în play-off, care a terminat turul de campionat în coada clasamentului, pe poziţia a 11-a.  
Pentru Vâlcea au marcat: Dejan Miscovic (2), Silviu Lupusavei (9), Zoran Cica (13), Isleam Shenai (11), Eugen Melnic (13), Dejan Mladenovic (4), Vojislav Ilic (17) şi Marko Kijac (12). De la echipa gazdă s-au remarcat Omni Smith (35), Marian Tasic (24) şi Alexandar Nesovic (10).

CET s-a distrat cu Dej

Echipa de baschet feminin CET Govora a întâlnit în Sala „Traian“ pe Unirea Dej, într-o partidă ce a contat pentru ultima etapă a turului. Echipa pregătită de soţii Mihai şi Antoaneta Toma s-a impus cu scorul de 85-20. Primul sfert s-a terminat cu scorul de 23-4, iar al doilea, cu 16-6. După pauză, diferenţa a crescut şi mai mult în favoarea vâlcencelor. Scorul sfertului trei a fost 29-8, iar al patrulea s-a încheiat cu 17-2. CET Govora mai are de disputat o restanţă cu Sportul Studenţesc, ce va avea loc la Râmnicu Vâlcea, mâine, de la ora 17.00.
Pentru CET au marcat: Carmen Bagiu (4), Irina Borş (5), Luiza Voinea (7), Ana Mesaros (1), Florina Diaconu (15), Laura Bocoş (17), Bianca Barbu (5), Raluca Ungureanu (16) şi Ana Chirilă (15). De la Dej s-au remarcat Anca Oltean şi Dina Pop – câte şapte puncte.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS