14.5 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv a invins Pandurii cu 3-0 si merge mai departe in Cupa!

Extensiv a invins Pandurii cu 3-0 si merge mai departe in Cupa!

Intr-un meci restanta contind pentru etapa a cincea a fazei nationale a Cupei Romaniei, FC Extensiv a cistigat ieri, cu scorul de 3-0 (1-0), partida disputata la Tirgu Jiu in compania echipei locale Pandurii. Craiovenii au deschis scorul prin Buca (‘9), care a sutat din careu la coltul lung, in urma unei combinatii cu Laczko. Imediat dupa pauza, Sima (’48) a majorat diferenta, cu un sut din apropiere, iar peste doar cinci minute Neagoe a ridicat scorul la 3-0 pentru gruparea din Romanesti, cind a fructificat o pasa excelenta de la Cristescu.

„Panduristul“ Victor Lepadatu s-a accidentat grav la un duel cu un adversar si a fost transportat de urgenta la spital. El a suferit o comotie cerebrala.

Emil Sandoi, tehnicianul echipei Pandurii, a folosit urmatoarea distributie: Hirsu – Amzucu, Ispas, Arcanu – Braia, Zaharia (’55, Rotaru), Nicolaescu, Lepadatu (’51, R. Radoi), Trofin – Ad. Popescu, C. Popescu (’70, Litoiu).

Sorin Cirtu i-a trimis in teren pe: Stoianov – Ghindeanu, Mieila, Cotora, – Laczko (’46, Sima), Vancea, Cristescu (’70, Voicila), Sola, Panc – Buca, Neagoe (’58, Ristea).

Meciul a fost arbitrat de G. Stroe, Ed. Dumitrescu si E. Musetoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS