33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalVasile Blaga, lansat de PD-L la Primăria Capitalei

Vasile Blaga, lansat de PD-L la Primăria Capitalei

Vicepreşedintele PD-L, Liviu Negoiţă, l-a anunţat oficial ieri pe Vasile Blaga drept candidat al PD-L la Primăria Capitalei. Primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, care este şi şeful de campanie al lui Vasile Blaga, a susţinut că va face tot posibilul pentru a-i convinge pe bucureşteni că acesta este cea mai bună soluţie pentru Capitală, întrucât cunoaşte în detaliu problemele oraşului. Negoiţă a ţinut să spună că, faţă de candidaţii celorlalte partide, Vasile Blaga are mai multe atuuri: „Este un om onest, un profesionist, un om de onoare care iubeşte Bucureştiul şi pe bucureşteni“. Liviu Negoiţă şi-a anunţat şi el candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3.

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat la lansarea candidaturii sale că, dacă va fi ales primar general al Capitalei, vrea să negocieze cu edilii de sector proiectele de dezvoltare a oraşului.

„Am capacitatea să negociez cu fiecare primar de sector rezolvarea problemelor Bucureştiului, că n-o să îmi cadă moţul dacă mă duc eu în fiecare primărie de sector“, a spus Blaga. El a reamintit problemele cu care s-au confruntat Traian Băsescu şi Adriean Videanu, în calitate de primari, pentru că nu au avut susţinerea edililor de sector ai PSD sau a Consiliului General.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII