16.7 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a sinucis din amor

S-a sinucis din amor

O tânără şi-a pus capăt zilelor duminică seară, împuşcându-se în piept cu puşca de tir a tatălui său. Incidentul s-a petrecut la locuinţa părinţilor Danielei Gruia, de 22 de ani, de pe strada Fermierului din municipiu, în jurul orei 21.00.

Alertat prin telefonul de urgenţă 112, un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului însă, în ciuda eforturilor medicilor, tânăra nu a mai putut fi salvată.

Daniela Gruia a petrecut ziua de duminică la ştrand, împreună cu iubitul ei, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani. Conform declaraţiilor vecinilor şi prietenilor, Daniela s-ar fi certat cu prietenul ei privind petrecerea vacanţei pe litoral. Ajunsă acasă, a luat arma tatălui său, fost poliţist la postul din localitatea doljeană Gogoşu, s-a închis în cameră şi s-a împuşcat în torace, în zona inimii.

O echipă de criminalişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj s-a deplasat duminică seară la locuinţa familiei Gruia şi a început cercetările. S-a stabilit că tatăl Danielei Gruia era deţinător legal al armei de tir. „S-a demarat o anchetă pentru a se stabili cu certitudine circumstanţele în care s-a produs acest incident“, a declarat subcomisar Stanca Giucă, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII