13.4 C
Craiova
luni, 30 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliticienii, invitaţi la cosit

Politicienii, invitaţi la cosit

Deputatul liberal Ioan Timiş a anunţat că va organiza, la sfârşitul acestei săptămâni, o întrecere inedită între politicieni în comuna Lunca Cernii, din Ţinutul Pădurenilor, unde pregăteşte un concurs de spart lemne, arat şi cosit iarba. Parlamentarul hunedorean a afirmat că îi va invita la acest concurs pe liderii PD-L, Emil Boc, şi PSD, Mircea Geoană.

„Este o întrecere la care voi lua parte împreună cu primarul PD-L din comuna Lunca Cernii, dar la care vor fi invitaţi toţi politicienii. Aş dori să-i provoc la întrecere pe domnul Emil Boc, preşedintele PD-L, şi domnul Mircea Geoană, preşedintele PSD. Îi invit în Munţii Poiana Ruscă, la talpa ţării, în comuna Lunca Cernii, un ţinut uitat de lume şi de Dumnezeu, ca să simtă spiritul îndeletnicirilor româneşti ancestrale“, a declarat deputatul liberal de Hunedoara.

Acţiunea parlamentarului Ioan Timiş se doreşte şi un sprijin pentru comunitatea din Lunca Cernii, care caută soluţii pentru repararea drumului de acces spre localitate.

Comuna Lunca Cernii este situată la 42 de kilometri de Hunedoara, principalele ocupaţii ale locuitorilor fiind agricultura şi creşterea animalelor.

Deputatul liberal Ioan Timiş a fost desemnat de Biroul Teritorial PNL Hunedoara să candideze pentru un nou mandat în colegiul uninominal Haţeg.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS