23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn deputat francez a omorât o femeie şi apoi s-a sinucis

Un deputat francez a omorât o femeie şi apoi s-a sinucis

Un deputat francez, membru în partidul de dreapta aflat la guvernare UMP, a omorât azi o femeie, iar apoi s-a sinucis, au anunţat oficiali ai prefecturii, citaţi de AFP.

Medic în vârstă de 65 de ani, Jean-Marin Demange a mers în această dimineaţa în domiciliul femeii a cărei identitate nu a fost făcută publică, "unde a comis ireparabilul", a precizat o sursă apropiată anchetei în desfăşuare.

Potrivit mai multor apropiaţi, Demange era "foarte bulversat", după ce a pierdut alegerile pentru primărie în Thionville, un oraş cu 47.000 de locuitori, al cărei primar a fost din 1995. Funcţia a fost câştigată de un socialist în urma alegerilor din luna martie.

"A fost foarte afectat de pierderea funcţiei de primar, pe care o percepea, în mod dureros, ca pe un eşec personal", a declarat François Grosdidier, preşedintele UMP din Moselle, regiune din care face parte oraşul Thionville. "Când te întâlneai cu el la Paris, vedeai că e năuc", a adăugat Grosdidier.

Demange a fost reales în circumscripţia sa în luna iunie. În Adunarea naţională, el era membru în Comisia pentru Relaţii Externe şi într-un grup de studii privind energia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII