23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024

HOROSCOP

Berbec

De mult nu aţi mai avut o zi atât de plăcută şi de incitantă. Vi se citesc pe chip buna dispoziţie şi dorinţa de nou şi nu vă interesează problemele celor din jur. Vedeţi doar partea luminoasă a lucrurilor şi profitaţi din plin de momentele plăcute care vi se oferă.

Taur

Vă simţiţi bine în compania partenerului, care vă acordă mai multă atenţie şi vă ascultă, iar din acest dialog paşnic, intim, prietenesc, se pot naşte soluţii foarte bune pentru viitorul relaţiei dumneavoastră. Sunteţi mult mai calmi atunci când sunteţi împreună şi nimic nu pare să tulbure liniştea instalată.

Gemeni

Ceva nu vă convine din ce vi se oferă astăzi, de aceea veţi prefera să vă retrageţi şi să nu vă implicaţi în nimic. Atâta timp cât nu aveţi nimic de câştigat – nici material, nici emoţional – din evenimentele care se petrec în preajma dumneavoastră, nu merită să consumaţi inutil energie.

Rac

Conflictul dintre generaţii poate atinge azi un moment critic, pentru că tinerii nu pot accepta superioritatea celor maturi, care, la rândul lor, îi vor privi pe cei „necopţi“ ca pe nişte puşti. Se pot produce certuri între părinţi şi copii, şefi şi subalterni.

Leu

Dacă aveţi de studiat ceva important, nu staţi azi în medii aglomerate, pentru că zarva din jur nu vă va permite să vă concentraţi. Mereu va apărea cineva care să vă ceară ceva sau va suna telefonul întruna, deci nu veţi da randament în acţiuni intelectuale care cer concentrare deplină.

Fecioară

Contactul cu reprezentanţii puterii nu este deloc bun, vă simţiţi controlat în permanenţă, ca şi cum aţi fi vinovat de ceva. Dacă aţi comis vreo greşeală, sancţiunea poate fi dură, intervenţia agresivă a autorităţii asupra dumneavoastră va naşte suferinţe.

Balanţă

Aţi aşteptat mult o discuţie faţă în faţă cu cineva, întrevedere pe care o consideraţi decisivă. Multă vreme nu aţi avut curajul să spuneţi ce gândiţi sau stăteaţi ca pe ghimpi în aşteptarea unui anumit cuvânt. Azi, ceea ce aţi sperat să vină apare prin intermediul unei persoane cu rol special.

Scorpion

Norocul bate la uşa biroului dumneavoastră, deoarece evenimentele deosebite care au loc astăzi sunt direct legate de carieră. O reuşită de proporţii la locul de muncă, o victorie într-o competiţie, o notă excelentă la o lucrare sau o veste bună ce vă poate schimba evoluţia profesională vă au în prim-plan.

Săgetător

Banii sunt durerea cea mai mare a acestor zile, pentru că trebuie să îi gestionaţi cu atenţie, ca să fiţi sigur că o să faceţi faţă tuturor cheltuielilor, fără a declanşa vreo criză financiară la nivel personal. Sigur că resimţiţi profund constrângerile ultimei perioade, dar nu disperaţi: soluţii se vor ivi!

Capricorn

O problemă de sănătate sau un incident neprevăzut vă strică planurile pentru azi. O durere cruntă de spate, o noapte nedormită din cauza unor migrene insuportabile sau doar un incident care vă ţine acasă vor veni când nu aveaţi nevoie de ele.

Vărsător

Că vă place sau nu, mai vin şi momente în viaţă când trebuie să spuneţi „adio“ unei situaţii de care sufletul dumneavoastră se simte încă ataşat. Aşa veţi simţi şi azi, când va trebui să renunţaţi la o relaţie, la un prieten, la o stare cu care eraţi obişnuit – chiar dacă nu era perfectă.

Peşti

Conflictele în cuplu se iscă din te miri ce, dar nu trebuie să turnaţi gaz pe foc la primele semne de ceartă. Cu toleranţa dumneavoastră proverbială, ar trebui să treceţi cu vederea fleacurile şi să vă concentraţi doar asupra problemelor cu adevărat importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS