23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMirela Saizu, condusă pe ultimul drum

Mirela Saizu, condusă pe ultimul drum

Mirela Saizu, angajata Ministerului Apărării Naţionale (MApN), care s-a sinucis duminică la locuinţa părinţilor săi, a fost condusă pe ultimul drum. Rude, prieteni, colegi de serviciu printre care şi comandantul unităţii militare unde lucra tânăra, foşti colegi de liceu ai acesteia, dar şi colegi de serviciu ai părinţilor şi-au luat rămas bun. Aproape 300 de persoane şi 40 de autoturisme au format cortegiul funerar. Cu toţii s-au despărţit în lacrimi de tânăra care a ales moartea la numai 21 de ani.

Angajata MApN a fost înmormântată la Biserica „Sfânta Paraschiva“, din satul Câmpu Mare, comuna Dobroteasa, după ritualul în cazul tinerilor care mor înainte de a se fi căsătorit. Nici iubitul ei şi nici vreo rudă a acestuia nu au participat la înmormântare şi nici la priveghi, deşi au fost anunţaţi despre tragedie.
Mirela Saizu şi-a pus capăt zilelor pentru că nu mai suporta certurile cu iubitul ei, Cătălin Boboc, cu care locuia la Bucureşti de aproape şase luni, susţin părinţii fetei. Elena Saizu, mama Mirelei, spune că fiica sa a cedat psihic din cauza certurilor ce aveau loc între ei de când fata rămăsese însărcinată, iar Cătălin o obligase să facă avort, reproşându-i că nu este copilul lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS