29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Faceţi echipă bună cu un prieten mai tânăr, care are multe idei interesante de transmis. Aveţi ceva de învăţat de la el şi nu e o ruşine să întrebaţi dacă descoperiţi că nu deţineţi informaţiile pe care el le vehiculează. La orice vârstă învăţaţi, iar acum e momentul să redeveniţi pentru o zi elev, acumulând cunoştinţe pe care nu aveaţi de unde să le aflaţi până acum.
 

  Taur
Iubirea este norocul cel mai mare, acum, pentru că se pot ivi veşti excelente legate de viaţa sentimentală. Ori întâlniţi pe neaşteptate o persoană care vă bulversează profund din punct de vedere emoţional, ori partenerul de suflet vine cu o propunere de-a dreptul uimitoare, cum ar fi o cerere în căsătorie sau o ieşire pe nepusă masă într-un loc superb. Surprizele sentimentale vă fac fericit, dar trebuie să oferiţi aceleaşi gesturi de afecţiune celuilalt.

 
  Gemeni
Persoana iubită nu este în cea mai bună formă, iar suferinţa sa vă afectează şi pe dumneavoastră în egală măsură. Sprijinul moral şi înţelegerea pe care i le oferiţi îi vor fi de ajutor să depăşească acest impas şi să revină la normal. Dacă vă ştie alături cu adevărat, fără să-l judecaţi şi fără să turnaţi gaz pe foc cu tot felul de comentarii, va putea găsi alternativele optime pentru problema sa.

 
  Rac
Cheltuielile administrative vă ocupă tot timpul şi faceţi calcule peste calcule în căutarea unor soluţii corecte cu privire la bugetul de care dispuneţi. Acum ajungeţi la un rezultat care vă mulţumeşte, apoi apare altceva care vă dă planurile peste cap şi o luaţi de la capăt cu socotelile de acasă. Nu trebuie să lăsaţi cheltuielile în voia întâmplării, ci să încercaţi să ţineţi sub control lista de cumpărături, ca să nu faceţi vreun abuz care să vă doară. Economia e cuvânt de ordine!

  Leu
Vă cuprinde entuziasmul ca la orice început de drum, un drum care nu ştiţi deocamdată unde duce. Visele dumneavoastră sunt promiţătoare, vă simţiţi în stare să atingeţi un ţel propus şi depuneţi eforturi serioase pentru a face paşi mari spre reuşita finală. Multe depind de dumneavoastră, pentru că nu e nimeni care să vă îndrume, dimpotrivă, sunteţi deschizător de drumuri pentru alţii. Vreţi să le demonstraţi că acest vis este posibil şi merită să vă urmeze şi alţii cu curaj.
 

  Fecioară
Azi apar tot felul de motive de dezamăgire: banii sunt pe terminate şi nu aveţi pe ce vă baza la cumpărături, iar iubirea dă semne de slăbiciune şi nu mai are de oferit aceleaşi sentimente de odinioară. Dacă faceţi un rezumat al momentului actual, rezultatul nu iese pozitiv. Sunteţi o persoană care alunecă prea uşor spre pesimism şi depresie, de aceea sunteţi gata-gata să vă retrageţi şi să vă plângeţi de milă. Există undeva o portiţă de ieşire din această atmosferă sumbră, totul e să vreţi să o acceptaţi.
 

  Balanţă
Dacă drumul pe care aţi mers o perioadă nu duce în direcţia sperată şi vedeţi că staţi pe loc, ar fi bine să luaţi o decizie tranşantă pentru a încheia definitiv acest capitol. Nu insistaţi să resuscitaţi un proiect mort, ci schimbaţi macazul spre altceva, care poate avea altă soartă. Orice final de drum, pe care sunteţi nevoit să-l alegeţi acum, conţine o doză de regret, considerându-l o măsură de compromis. Nu vi-l doriţi, dar e obligatoriu, pentru că numai aşa revin toate la normal.

 Scorpion
Viaţa de familie se bazează pe o bună cooperare şi comunicare. Cine vă este cel mai bun prieten şi ajutor de nădejde dacă nu partenerul de cuplu? Este alături de dumneavoastră cu sfaturi bune, cu idei interesante şi cu o imensă doză de înţelegere. Formaţi un tandem excelent şi vă bucuraţi amândoi de o viaţă de familie animată şi armonioasă. Copiii sunt centrul atenţiei dumneavoastră şi tot ce faceţi e pentru binele lor. Luaţi decizii de viitor cu privire la confortul casnic.

 Săgetător
Vă îndoiţi de iubirea jumătăţii dumneavoastră şi începeţi să inventaţi scenarii false cu privire la intenţiile sale. Ceva vă spune că nu joacă cinstit în relaţie şi începeţi să-i controlaţi fiecare mişcare. Nu e genul dumneavoastră să fiţi gelos, respectaţi mult libertatea personală, dar şi a partenerului, însă acum vi se pare că vedeţi numai pericole în viaţa de cuplu: intruşi, minciuni, gesturi ascunse.
 

  Capricorn
Renunţaţi să mai criticaţi tot ce auziţi, mai treceţi cu vederea, pentru că tot ceea ce acum vă irită mâine ar putea fi un detaliu nesemnificativ, care nu va mai avea nici o importanţă. Fiţi mai tolerant cu persoanele cu care nu sunteţi de acord şi nu săriţi la ceartă din orice fleac. Unii nu ştiu să-şi exprime ideile corect şi lasă loc de interpretări greşite. Învăţaţi să vă mai prefaceţi şi că nu aţi auzit ce nu vă place.

  Vărsător
Graba strică treaba, nu uitaţi, deci domoliţi-vă pasiunea interioară înainte de a vă apuca de treabă. Nu vă aventuraţi în direcţii riscante la primul impuls, pentru că nu vor duce acolo unde speraţi. Vă veţi pierde pe parcurs, iar patima de acum se va stinge şi vă veţi trezi pe ultima sută de metri sleit de puteri şi lipsit de motivaţia iniţială. Un progres lent, din aproape în aproape, e mult mai rentabil decât o flacără ce arde intens. Calmaţi-vă şi chibzuiţi adânc înainte de orice pas!

  Peşti
Nu mai credeţi că visul dumneavoastră mai are vreo şansă de materializare şi începeţi să vă pierdeţi speranţa că veţi mai ajunge vreodată acolo. Este normal să nu se mai întâmple nimic dacă alunecaţi spre pesimism şi îl luaţi pe „nu“ în braţe. Dacă aţi păstra optimismul de la început la fel de viu şi v-aţi construi visul pas cu pas, gândind pozitiv, totul va căpăta într-o zi o formă concretă, dar gândirea pozitivă nu prea e apanajul dumneavoastră. De data aceasta, le vedeţi pe toate într-o lumină sumbră şi tot ce speraţi vi se pare intangibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS