24.5 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu adormit şi nu s-au mai trezit

Au adormit şi nu s-au mai trezit

Doi doljeni au fost găsiţi decedaţi simbătă – unul in comuna Braloştiţa, iar altul in municipiul Calafat

Florea Iliuţă, de 35 de ani, din comuna doljeană Braloştiţa, a fost găsit mort in casă simbătă dimineaţă. In seara anterioară, Iliuţă fusese in vizită la un văr de-ai săi, unde băuse cam mult. Cum i se făcuse rău, in jurul orei 3.00 a plecat spre casă să se culce.

Dimineaţa, părinţii s-au gindit să nu-l trezească prea devreme şi l-au lăsat să doarmă mai mult decit de obicei. Pe la ora 8.00, tatăl lui, Petre Iliuţă, s-a dus să-şi trezească fiul, ca să-l ajute la treburile gospodăriei, dar l-a găsit mort in pat.

„Nu există suspiciuni cu privire la o eventuală moarte violentă a lui Florea Iliuţă. Tinărul era cunoscut in localitate ca un mare amator de băuturi alcoolice, din acest motiv il părăsise şi nevasta şi se pare că de aici i s-a tras şi moartea“, a precizat agentul şef adjunct Adrian Voiculescu, şeful Postului de poliţie Braloştiţa. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Filiaşi in vederea efectuării necropsiei.

In aceeaşi zi, un alt bărbat a fost găsit mort in municipiul Calafat. Vasile Enuică, de 62 de ani, din Poiana Mare, trăia de pe o zi pe alta intr-o casă părăsită situată vizavi de fosta fabrică de mobilă din municipiu.

„Locuia acolo fără foc şi minca ce mai primea de pe la oamenii care-l cunoşteau. A fost găsit mort simbătă dimineaţă, insă nu sint suspiciuni cu privire la o eventuală crimă, cadavrul neprezentind urme de violenţă. Urmează ca medicii legişti să stabilească cu precizie cauza morţii“, a menţionat agentul şef Constantin Tănase, din cadrul Poliţiei Calafat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS