29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRugby: Naţionala României a plecat în Portugalia

Rugby: Naţionala României a plecat în Portugalia

Naţionala de rugby a României a plecat în această dimineaţă, de pe Aeroportul „Henri Coandă“, spre Portugalia, unde sâmbătă vor întâlni, de la ora 17.00, formaţia ţării gazdă, într-un meci din Cupa Europeană a Naţiunilor, decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011.
Antrenorii naţionalei României au la dispoziţie un lot de 24 de jucători, din care nu mai face parte Cătălin Dascălu, după comoţia uşoară suferită în meciul cu Georgia, acesta fiind înlocuit cu Cătălin Nicolae. Lotul cuprinde următorii jucători: Dragoş Dima, Paulică Ion, Mihai Lazăr, Cezar Popescu, Marius Tincu, Bogdan Zebega, Sorin Socol, Valentin Ursache, Cristian Petre, Stelian Burcea, Ovidiu Toniţa, Mihai Macovei, Daniel Carpo, Alexandru Manta – înaintare, Lucian Sârbu, Valentin Ivan, Dan Dumbravă, Csaba Gal, Ionuţ Dimofte, Cătălin Fercu, Cătălin Nicolae, Iulian Dumitraş, Ştefan Ciuntu, Florin Vlaicu – treisferturi.
România are nevoie de o victorie la diferenţă de două puncte în meciul cu Portugalia pentru a ocupa locul trei în clasament şi a obţine dreptul de a juca baraj pentru calificarea la Cupa Mondială.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS