23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCamera Deputaţilor va dezbate luni şi marţi moţiunile simple ale PSD şi PNL

Camera Deputaţilor va dezbate luni şi marţi moţiunile simple ale PSD şi PNL

Moţiunea simplă iniţiată de PSD împotriva ministrului Muncii se va dezbate şi vota în plenul Camerei Deputaţilor de luni, iar moţiunea simplă a PNL pe Sănătate se va dezbate şi vota în plenul de marţi, a anunţat secretarul Camerei, Dumitru Pardău.

"Programul de lucru pentru săptămâna viitoare a fost influenţat de cele două moţiuni simple depuse de PSD şi PNL. Luni începând cu ora 16.00 se va dezbate moţiunea depusă de PSD, iar votul final se va da după ora 18.00. Marţi de la ora 10.00 până la 13.00 se va dezbate moţiunea simplă depusă de PNL, cu vot la final", a anunţat după Biroul Permanent de miercuri secretarul democrat-liberal Dumitru Pardău.

Vice-liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a anunţat miercuri, în plenul Camerei, depunerea de către grupul liberalilor a moţiunii simple intitulată "la Sănătate, nimic nu e sănătos".

Tot la Camera Deputaţilor a fost depusă marţi, dar de grupul PSD, o moţiune împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan, intitulată <Şeitanul, tsunamiul PDL care înghite pensiile, salariile şi locurile de muncă ale românilor>.

Astfel, programul Camerei Deputaţilor se va modfica şi va avea loc o şedinţă de plen dedicată proiectelor legislative înscrise pe ordinea de zi miercuri dimineaţă.

În plus, deputaţii ar putea avea o şedinţă de plen comună luni seară, pentru dezbaterea proiectelor care necesită aprobarea ambelor foruri ale Parlamentului. "În funcţie de hotărârea Birourilor Permanente reunite care credem că va avea loc, luni colegii noştri din Camera Deputaţilor vor propune organizarea unei şedinţe comune pentru luni, la ora 18.30. Dacă nu se aprobă o şedinţă comună, Camera Deputaţilor îşi va desfăşura activitatea normală", a spus Pardău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS