13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSecretele senzualităţii

Secretele senzualităţii

Vreţi să vă reinventaţi şi să vă exploataţi potenţialul erotic? Site-ul ar-revista.com vă prezintă câteva sfaturi ale unor experţi care vă dezvăluie ce anume vă poate face irezistibilă.

Primul pas spre convertirea în femeia fatală este antrenamentul. Misiunea pe care o aveţi de îndeplinit este foarte clară: transformarea dumneavoastră în cea mai sexy femeie. Iar pentru asta trebuie să ţineţi seama de regulile de bază ale femeilor care le trezesc bărbaţilor cele mai ascunse gânduri. Secretul constă în păstrarea stilului personal, alegerea minuţioasă a garderobei, adoptarea unei tunsori care vă face să vă simţiţi atrăgătoare, aplicarea unui parfum care îi înnebuneşte pe bărbaţi şi un machiaj care să vă stă bine, fără a uita vreodată că una dintre cele mai importante arme ale seducţiei este personalitatea de neînfrânt.

Îmbrăcaţi-vă cu stil

Începând de la anumită vârstă, o femeie învinge mai degrabă cu stilul său decât cu trupul. Pentru a vă pune în evidenţă feminitatea, nu vă ascundeţi în spatele unor haine lipsite de personalitate, ci îndrăzniţi să purtaţi cât mai multe rochii delicate, romantice, în culori vii, care să emane bucurie şi bună dispoziţie. La rândul lor, pantofii cu toc sunt accesoriul ce reprezintă un loc prioritar în garderoba oricărei femei ce doreşte să fie elegantă şi să-şi pună în valoare silueta. Sociologul spaniol Pedro Mansilla, expert în modă, vă învaţă cum să vă îmbrăcaţi dacă vreţi să vă simţiţi puternice: „În nici un caz nu trebuie să vă lipsească pantofii cu toc şi o piesă de vestimentaţie strâmtă exact în acea parte a corpului pe care vreţi să o scoateţi în evidenţă şi pe care vă simţiţi cel mai sigură“. De asemenea, la fel de important este să eliminaţi orice fel de lenjerie intimă care nu „aduce“ a senzualitate. Asta include chiloţii clasici care acoperă tot posteriorul, pijamalele de flanelă şi şosetele de lână. Dacă există senzualitate la interior, de ce să nu purtaţi lenjerie frumoasă în fiecare zi?

Ciufuliţi-vă puţin

Potrivit lui Oscar Guinea, beauty coach şi proprietar al unui salon renumit de înfrumuseţare, lungimea părului nu trebuie să vă dea prea mari bătăi de cap. În prezent, chiar şi femeile trecute de 40 de ani poartă părul lung şi le stă foarte bine. Nu uitaţi că stilul este cel mai important. De aceea, dacă nu mai sunteţi la prima tinereţe, puteţi adopta liniile care vă descoperă faţa, fără bretoane exagerate. Pentru un plus de  senzualitate, purtaţi bucle naturale, tunsori neregulate şi nuanţe nici prea închise, nici platinate. Uitaţi şi de roşcatul foarte intens şi îndrăzniţi să vă arătaţi gâtul, lăsându-l acoperit doar de câteva şuviţe rebele.

Machiaţi-vă natural

Uneori, cele mai simple gesturi sunt cele care exprimă cel mai bine senzualitatea. Moncho Moreno, prin mâna căruia au trecut numeroase vedete internaţionale, spune că forţa expresiei la o femeie este ceva esenţial, iar ceea ce o face mai senzuală este un chip mai bine definit decât o faţă de puştoaică. De aceea, machiajul trebuie să o ajute să fie ea însăşi. Iar pentru a reuşi, evitaţi excesul de machiaj care v-ar putea ascunde ridurile şi concentraţi-vă pe evidenţierea ochilor. Ultrafeminin, un simplu ruj vă poate pune în valoare buzele şi vă poate determina stilul. Odată cu înaintarea în vârstă, gura îşi pierde textura şi fermitatea, aşa că renunţaţi la culorile intense de ruj. Un mascara combinat cu un fard de pleoape mat în nuanţe naturale de gri şi maro face o privire mai seducătoare. Un fard de obraz deloc strident oferă întotdeauna un aspect plăcut feţei.

Exprimaţi-vă prin parfum

Rosendo Mateu, de la firma Puig, a dovedit că, la o anumită vârstă, o femeie are gustul format şi ştie că parfumul este ca o a doua piele. Parfumul este ceva personal, iar femeia îl alege în funcţie de personalitatea sa. Unele se simt mai seducătoare mirosind a curat şi aleg parfumuri proaspete. Altele, mai romantice, preferă miresmele florale, iar foarte multe folosesc aceleaşi mărci ca atunci când erau tinere. Secretul este să vă parfumaţi cu ceva cu care vă simţiţi comod.
Dar unde se parfumează o femeie senzuală? Coco Chanel sugera că o femeie trebuie să aplice parfum acolo unde doreşte să fie sărutată. Ea impregna puţin parfum în dublura fustelor pe care le purtau modelele sale la prezentări. Una dintre cele mai senzuale mărturisiri a fost făcută, fără îndoială, de Marilyn Monroe, care a dezvăluit că dormea îmbrăcată „doar cu câteva picături de Chanel N°5“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS