24.5 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSi-a ucis fratele pentru ca l-a facut prost

Si-a ucis fratele pentru ca l-a facut prost

Un barbat din comuna doljeana Daneti si-a omorit fratele cu opt lovituri de cutit, pentru ca l-a jignit in fata fiicei si a sotiei

Costel Badan, de 43 de ani, din comuna doljeana Daneti, l-a ucis luni dupa-amiaza pe fratele sau, Victor Badan, de 45 de ani.

Victor Badan se mutase cu doi ani in urma, impreuna cu sotia si fiica, in casa parinteasca, unde nu mai locuia decit fratele sau. Relatiile dintre cei doi erau destul de bune, daca excludem micile neintelegeri, de cele mai multe ori izbucnite dupa citeva pahare in plus.

Luni dimineata, fratii Badan taiasera porcul, ajutati de un var de-ai lor. Au mincat impreuna „pomana porcului“, au ciocnit citeva pahare de vin, apoi varul a plecat, iar cei doi frati s-au retras in casa, la caldura. Costel Badan s-a dus sa se culce, iar Victor a ramas la televizor, impreuna cu nepoata si cumnata lui.

Injunghiat cu acelasi cutit cu care transase porcul

„M-am trezit pe la ora 17.00, cind l-am auzit pe frate-meu ca striga la fiica-mea sa schimbe canalul la televizor. M-am dus dincolo si i-am zis sa taca, iar el mi-a zis ca sint prost, de fata cu nevasta-mea si cu fiica-mea. Ne-am luat la bataie, iar eu am pus mina pe un cutit de pe masa si l-am lovit de citeva ori“, a povestit in fata procurorilor si a politistilor, citeva ore mai tirziu, Costel Badan.

Fratele sau, Victor, a murit pe loc, dupa a fost lovit de opt ori cu cutitul cu care transase porcul. Dindu-si seama ce a facut, Costel a asezat pe masa cutitul – plin de singe si cu lama indoita – a iesit din casa si s-a dus intins catre postul de politie din comuna, sa se predea autoritatilor. S-a oprit pret de o jumatate de minut, cit sa-i ceara o tigara unui vecin si sa-i dezvaluie crima comisa.

Retinut de procurori pentru 24 de ore, criminalul a fost arestat preventiv, ieri, in baza unui mandat emis de Tribunalul Dolj. Acuzat de omor calificat, Costel Badan risca sa-si petreaca in inchisoare urmatorii 25 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS