17.6 C
Craiova
joi, 17 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul, pe avarie

Severinul, pe avarie

http:http://www.youtube.com/watch?v=j13LaJVAM4U

CS Turnu Severin a înregistrat a treia înfrângere a sezonului în tot atâtea meciuri disputate în Liga I, rămânând fără puncte în clasament

Cooperativa munca-n zadar, aşa s-ar putea traduce activitatea grupării CS Turnu Severin după trei etape petrecute în Liga I. Cu Dinamo a pierdut în minutul 80, cu FC Braşov în 83, iar, sâmbătă seară, cu Concordia Chiajna, în minutul trei al prelungirilor din repriza secundă.
Marian Bondrea şi-a atenţionat elevii că vor avea o misiune dificilă în compania Concordiei Chiajna, iar aceştia au părut că au înţeles mesajul şi au fost prudenţi cu trupa lui Ilie Stan. Au fost poate prea prudenţi, pentru că în prima parte a jocului au fost preocupaţi mai mult să închidă culoarele către poarta lui Şteţca, creându-şi puţine ocazii de poartă. Oltenii puteau intra totuşi cu avantaj la cabine, dar penaltiul acordat de „centralul“ Paul Unimătan, după un henţ în careu comis de Sorin Paraschiv, a fost ratat cu seninătate de Adrian Olah, şutul acestuia trecând peste poartă (’30). Spre finalul primei părţi, mai exact în minutul 44, am asistat şi la un gest de neînţeles al lui Silviu Bălace, acesta a pus mâna pe o minge undeva în apropierea centrului terenului şi a văzut al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.
La reluare, cu un om mai puţin pe teren şi cu Marian Bondrea trimis în tribune pentru proteste, CS Turnu Severin a fost mai interesată să nu primească gol decât să dea, mizând pe cartea contraatacului. Deşi a controlat momente bune ostilităţile din teren, elevii lui Marian Bondrea nu au reuşit mare lucru în faza ofensivă, atât Joel Thomas, cât şi înlocuitorul acestuia, Cosmin Vancea, nu au găsit drumul spre gol. Când lucrurile păreau încheiate, publicul severinean a fost părtaş la o lovitură de „teatru“, portarul Mihai Şteţca a avut o intrare întârziată asupra lui Popovici, iar Unimătan nu a ezitat şi a acordat penalti. Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu precizie de căpitanul oaspeţilor, Adrian Popa, pecetluind rezultatul final (‘90+3).

Bondrea anunţă schimbări

După meci, antrenorul severinenilor, Marian Bondrea, a acuzat dur maniera de arbitraj şi a anunţat schimbări la echipă. „Nu sunt prea multe de spus, e o stare de fapt, suntem în criză, nu avem nici un punct după trei etape. Adversarii au avut noroc, iar arbitrul a luat decizii de neînţeles. Cei de la Digi mi-au arătat fazele, am văzut penalti la Zuluf în finalul meciului şi cartonaşul lui Bălace. Nu este posibil să ripostezi la presiunea adversarilor şi nici nu sunt convins că Bălace a atins mingea cu mâna. E pentru prima oară în cariera mea când un arbitru dă cartonaş la presiunea adversarului. Apoi, stoperii lor au faultat amândoi într-una, dar nu au văzut cartonaş… Asta este, probabil că noi suntem prea mici pentru a participa la astfel de jocuri. Arbitrii îşi bat joc de munca unor oameni şi nimeni nu ia măsuri. Noi nu am făcut o partidă bună, deşi ne-am dorit şi am muncit mult pentru asta, dar nu am putut mai mult. Sancţiuni? Din ce să-i sancţionez… Vor fi nişte schimbări, dar cam atât“, a spus Marian Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS