6.4 C
Craiova
joi, 17 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: O tânără, rănită de o bucată de placaj desprinsă de pe un autoturism aflat în trafic

Mehedinţi: O tânără, rănită de o bucată de placaj desprinsă de pe un autoturism aflat în trafic

O tânără din localitatea mehedinţeană Ciochiuţa a fost rănită, azi, în timp ce stătea pe o bancă, de o bucată de placaj desprinsă de pe un autoturism aflat în trafic, informează NewsIn.

Alina Bălban (32 de ani) stătea pe o bancă în faţa casei unei prietene şi, la un moment dat, de pe plafonul unui autoturism care circula pe DN 6 s-a desprins o bucată de placaj, care a lovit-o puternic pe tânără la picior.
Conducătorul auto, acuzat de poliţişti că a părăsit locul accidentului, susţine că abia când a ajuns acasă a constatat că îi lipseşte o bucată de placaj. Omul spune că are permis de conducere de 42 de ani şi niciodată nu a fost implicat în vreun accident de circulaţie.Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin. Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal pentru vătămare coporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de circulaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS