15.5 C
Craiova
miercuri, 9 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalRomânia, promovată prin Dracula Tour

România, promovată prin Dracula Tour

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS) lansează, în august, împreună cu un tur operator, un produs românesc destinat turiştilor străini. Acesta are la bază promovarea României folosind brandul Dracula, a anunţat organizaţia, citată de NewsIn.
„Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii lansează alături de tur operatorul S&S Travel un produs special destinat turiştilor străini bazat pe faima pe care o are în străinătate legenda lui Dracula. «Discover Dracula Tour – The History and The Legends», în concepţia FPTS şi S&S Travel, este mai mult decât un produs turistic, este o modalitate de promovare a României pe pieţele exotice acolo unde promovarea ţării noastre încă nu şi-a făcut simţită prezenţa îndeajuns“, a mărturisit preşedintele FPTS, Dan Matei Agathon.
Discover Dracula Tour va fi promovat întâi pe pieţele asiatice, mai precis China, Thailanda şi Japonia, apoi în Europa şi SUA. „Discover Dracula Tour – The History and the Legends“ se va derula pe o perioadă de opt zile şi va include cinci oraşe. Circuitul va începe în Bucureşti şi se va încheia cu o vizită la Cetatea Sighişoara. Printre obiectivele incluse în circuit se numără Castelul Peleş din Sinaia şi Castelul Bran, dar şi alte obiective turistice din Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS