15.6 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucureşti: Miting pentru apărarea statului de drept

Bucureşti: Miting pentru apărarea statului de drept

PDL şi întreaga opoziţie din România organizează sâmbătă, de la ora 11.00, în Piaţa Revoluţiei, un miting pentru apărarea statului de drept.
Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a cris pe blogul său că: „USL, prin toate mijloacele, atacă siguranţa de fiecare zi a noastră, a tuturor. Singura realitate care a unit într-un glas partidele de opoziţie şi societatea civilă. “Lovitura de stat” sesizată de organismele europene.

Scop comun: România justiţiei, nu a ambiţiei, orgoliului, capriciului. Scop comun al întregii Opoziţii: Predoiu, Blaga, Stolojan, Boagiu, Flutur, Negoiţă, Macovei, Ungureanu şi mii de colegi cu PDL, Emil Boc cu primarii, MRU cu Forţa sa civică, aripa rupta PMP, PNŢCD şi tinerii lui Neamţu, PP-DD cu care am depus şi depunem moţiuni parlamentare, românii neafiliaţi partidelor politice, dar care nu mai vor să fie minţiţi şi cred în drepturile lor.
Asta este Opoziţia.

Noi am făcut ca instituţiile de drept să nu fie doborâte de anarhismul USL. Acum nu mai este momentul Orbirii.  România este dincolo de orgolii şi ambiţii politice”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS