15.9 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Patru persoane, la spital, în urma a două accidente produse simultan

Mehedinţi: Patru persoane, la spital, în urma a două accidente produse simultan

\n

Două accidente de circulaţie au avut loc simultan, astăzi, în Drobeta Turnu Severin din cauza neatenţiei la volan. Patru persoane au ajuns la spital, iar autoturismele implicate au suferit pagube importante, conform adevarul.ro.
Primul accident de circulaţie s-a petrecut pe centura ocolitoare a Severinului, în apropierea hipermarketului Cora. Un severinean care îşi parcase autoturismul pe marginea drumului s-a trezit cu maşina făcută praf de un conducător auto imprudent. Şoferul neatent a lovit cu putere un stâlp de electricitate, după care a ricoşat în autoturismul parcat regulamentar.
Cel de-al doilea accident a avut loc la intersecţia străzilor Brâncoveanu cu Şincai. Un autoturism care nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop” a lovit o altă maşină care circula regulamentar pe strada Şincai. Impactul a fost extrem de violent şi doar pentru puţin autoturismul care circula regulamentar nu a intrat într-o casă. Conducătorul auto, de 30 de ani, precum şi o minoră în vârstă de 15 ani, pasageră în autoturismul care nu a stat la „Stop”, au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii de la Rutieră urmează să stabilească cauzele pproducerii celor două accidente de circulaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS