15.9 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRemus Vulpescu, numit în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Remus Vulpescu, numit în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Remus Vulpescu, directorul de cabinet al ministrului demisionar al Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a fost numit în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, în locul lui Dănuţ Leonard Sandu, preşedintele NexteBank, conform realitatea.net.
„Transelectrica informează publicul investitor că în şedinţa din 14 februarie, Consiliul de Supraveghere a luat act de renunţarea din calitatea de membru al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica a domnului Dănuţ Leonard Sandru şi a numit în calitate de administrator provizoriu, membru al Consiliului de Supraveghere, până la întrunirea Adunării Generale a Acţionarilor, pe domnul Remus Vulpescu”, se arată într-un comunicat al companiei gestionează sistemul naţional de transport al electricităţii.
Sandu a fost numit în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica la finele lunii lui mai 2013, cu un mandat de patru ani.
Avocatul Remus Vulpescu, fost şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), face parte şi din Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica.
Companiile Transelectrica şi Transgaz au fost trecute de Guvern, prin ordonanţă de urgenţă, de la Ministerul Finanţelor la Secretariatul General al Guvernului, argumentul fiind că transferul este necesar pentru realizarea cablului submarin cu Turcia şi conexiunilor energetice cu Republica Moldova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS