29.5 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul șef al Jandarmeriei Costică Silion, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Fostul șef al Jandarmeriei Costică Silion, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Fostul şef al Jandarmeriei Costică Silion a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de fapte de corupţie privind reîncadrarea în funcţie a unui subofiţer care fusese trecut în rezervă din Poliţia Română, din motive disciplinare, potrivit B1TV. Decizia nu este definitivă.
În acelaşi dosar au fost condamnaţi, tot la trei ani de închisoare cu suspendare, Ion Crînguş, fostul adjunct al lui Silion, Costică Neculai, Doru Chilibon, Iulian Lixandru, Mihai Traian şi Dan Ştefan Rusu, transmite Mediafax. Mircea Niţoi şi Paul Pânişoară au primit pedepse de trei ani de închisoare cu suspendare.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a mai dispus desfiinţarea mai multor înscrisuri referitoare la concursul organizat în octombrie 2008, printre care şi rezultatul obţinut de Paul Pânişoară.
De asmenea, instanţa i-a obligat pe Silion, Crânguş, Neculai, Chilibon, Lixandru, Mihai, Rusu şi Pânişoară să achite câte 1.500 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS