15.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, ridicat de procurorii DNA

Şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, ridicat de procurorii DNA

Şeful Regiei Autonome Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP), Adrian Gâmbuţeanu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DNA, în urma percheziţiilor care au avut loc la sediul regiei, dar şi la Consiliul Judeţean şi la locuinţa lui Nicuşor Constantinescu, ridicat, de asemenea, şi dus la audieri, potrivit B1TV.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticorupţie, în urma percheziţiilor făcute la locuinţa sa şi la sediile altor două instituții publice, între care şi CJ, într-un dosar privind fapte de corupţie.

Pe lângă cei doi au mai fost reţinuţi doi angajaţi ai RAJDP Constanţa de la departamentul de contabilitate, potrivit ziuaconstanta.ro.
Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorii DNA – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011-2013, a unor infracțiuni asimilate celor de corupție de către funcţionari publici cu funcţii de conducere în plan local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS