15.6 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele Băsescu participă, joi şi vineri, la Summit-ul PPE şi la Consiliul European de primăvară

Preşedintele Băsescu participă, joi şi vineri, la Summit-ul PPE şi la Consiliul European de primăvară

Preşedintele Traian Băsescu participă, joi şi vineri, la Summit-ul PPE şi la reuniunea Consiliului European de primăvară, potrivit programului publicat de Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului va susţine o declaraţie de presă, joi, la ora 09.45, la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar de la ora 14.00 va participa, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European.

De la ora 17.30 (ora României), Băsescu va participa la Reuniunea Consiliului European cu președintele Parlamentului European, iar la ora 18.15 la fotografia de familie.

La 18.30 (ora României), preşedintele va participa la Prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar de la ora 21.15 are programată participarea la Dineul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern.

Președintele Băsescu va participa vineri, la ora 10.30 (ora României), la Cea de-a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar la 13.30 va susţine o declarație de presă.

Președintele Traian Băsescu a declarat că abordarea pe care o va avea joi la Bruxelles, la Consiliul European, va fi: „Hai să nu credem niciodată, sută la sută, în promisiunile și angajamentele Federației Ruse”, el apreciind că Rusia „nu se va opri aici”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS