22.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportCircul Universitatea Craiova

Circul Universitatea Craiova

Desi ieri, la prinz, noul patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a spus ca antrenorul Silviu Lung „trebuie sa ramina in cadrul clubului, indiferent de patron“, pina seara a intors-o ca la Ploiesti si l-a demis pe tehnician. Inaintea antrenamentului de aseara, care a fost condus de Ion Geolgau, Silviu Lung si antrenorul secund Gigi Ciurea au fost anuntati ca nu mai fac parte din staff-ul tehnic al echipei. Tot inaintea antrenamentului, Geolgau a spus reprezentantilor presei prezenti la sedinta de pregatire ca va conduce echipa pina la meciul cu FC National, care se va disputa simbata.

Dupa ce antrenamentul a inceput, Mititelu s-a razgindit din nou si l-a anuntat pe Geolgau ca nu mai este antrenor interimar, ci a fost „avansat“ in functia de director executiv. In locul lui Geolgau, patronul Universitatii l-a numit pe Fane Iovan, ca antrenor secund a fost desemnat tehnicianul „satelitului“ din Valea Rosie, Eugen Neagoe, in timp ce Gabi Boldici se va ocupa de pregatirea portarilor.

Tot acest circ, la care am ride daca nu am fi olteni, a fost declansat de negocierile dintre Mititelu si Piturca. In cele din urma, Victor Piturca a acceptat sa preia conducerea tehnica a Universitatii, dar numai dupa ce se va incheia turul campionatului. Pina atunci, „locotenentii“ sai care au fost desemnati aseara sa se ocupe de pregatirea alb-albastrilor ii vor asculta ordinele. Si nu le vor comenta…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS