13.4 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalHoti cu palmares de invidiat

Hoti cu palmares de invidiat

Cristian Mihai Cretu, de 15 ani, din Corabia, a comis peste zece furturi in aceasta luna, alaturi de doi colegi de meserie cu vechime. Acestia sint Teodor Dorel Mialtu, de 26 de ani, si Ionel Laurentiu Budurea, de 32 de ani, ambii recidivisti, din aceeasi localitate.

Pe 3 noiembrie, cei trei au furat doi purcei din curtea locuintei lui Costel Girbaci, din Corabia. In perioada 5-7 noiembrie, patrunzind prin efractie, au sustras bunuri in valoare de 16 milioane de lei din locuinta lui Vasile Popescu, sase iepuri care valorau 1,2 milioane de lei din curtea locuintei lui Stelica Varaclescu si o bicicleta in valoare de 960.000 de lei din curtea lui Dumitru Velea. In aceeasi perioada, cei trei, folosind chei potrivite, au mai furat un radiocasetofon auto marca Ford si un cojoc barbatesc, in valoare totala de trei milioane de lei, din autoturismul Opel cu numarul de inmatriculare SV-03-SVR, proprietatea lui Marancea Cojocaru, din Corabia.

Bunurile furate au fost recuperate in totalitate si le-au fost inapoiate proprietarilor. Cei trei sint in prezent cercetati in stare de retinere pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS