23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportSilvian Cristescu, prea bun pentru Divizia B

Silvian Cristescu, prea bun pentru Divizia B

Minerul Motru continua evolutia slaba, nereusind sa-si fructifice avantajul terenului propriu in fata unei formatii care ramine fara victorie in acest sezon. FC Caracal bifeaza al patrulea rezultat de egalitate, devenind „campioana remizelor“ in seria a doua.

In prima repriza, jocul a fost echilibrat, „minerii“ insistind totusi parca mai mult in ofensiva. Echilibrul numeric s-a rupt in minutul 44, cind Purcel a vazut cartonasul rosu. „Minerii“ considera ca aceasta eliminare a fost dictata eronat, deoarece Piturca era in ofsaid in momentul in care a fost faultat de Purcel. Este al treilea joc consecutiv cind echipa lui Gabi Zahiu termina jocul in inferioritate numerica.

Lucrurile au intrat in normalitate, cind Stoica a punctat in proprie poarta si se parea ca soarta jocului este pecetluita. Balan a centrat de pe partea dreapta pentru Glisca, dar Stoica a fost mai rapid si a punctat cu o lovitura de cap de la 20 m, pe spate. Bornescu nu a putut interveni, fiind iesit la marginea careului de 16, mingea atinsa de el ducindu-se in poarta goala. Oaspetii au rasturnat situatia de pe tabela in doar patru minute, prin Piturca jr. In minutul 86, antrenorul Silvian Cristescu, revenit pe gazon, a sutat puternic de la 30 m, Marin a sarit sa boxeze, dar a fost incomodat de fostul stelist, care a interceptat si a marcat. In minutul 90, tot Cristescu s-a aflat la originea golului doi al oaspetilor, centrind pentru voleul din 16 m al lui Piturca. Beniamin Popescu a reusit sa aduca un punct in ultimele secvente ale intilnirii printr-o actiune personala, inscriind pe linga Bornescu dupa ce a driblat cinci jucatori adversi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS