17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportEffenberg vrea sa joace in Anglia

Effenberg vrea sa joace in Anglia

Jucatorul german Stefan Effenberg, care va parasi la finalul acestui sezon formatia Bayern München, a spus ca doreste sa evolueze inca unul sau doi ani la o echipa din Anglia. Effenberg, fost international german, a afirmat ca vrea inca sa joace fotbal.

Sotia lui Effenberg, Martina, care ii este si manager, a spus ca ar fi extraordinar ca Stefan sa mai evolueze unul sau doi ani in Anglia. Stefan Effenberg a precizat ca nu isi va prelungi contractul cu Bayern München, iar decizia sa este independenta de achizitionarea de catre clubul german a jucatorului formatiei Hertha Berlin, Sebastian Deisler. „Vom examina in urmatoarele luni mai multe oferte si vom decide care este cea mai buna“, a spus Martina Effenberg, care nu exclude posibilitatea ca sotul sau sa se transfere la gruparea Hertha Berlin.

Stefan Effenberg a adaugat ca este convins ca va fi un bun antrenor. „Daca intr-o zi va suna telefonul si un club imi va solicita sa fiu antrenor, ma voi gindi la aceasta propunere“, a spus Effenberg. Jucatorul german a precizat ca nu va trece imediat de la activitatea de fotbalist la cea de antrenor. „Vreau sa profit de viata. Voi avea nevoie de o perioada de pauza, departe de teren“, a spus Effenberg.

Sotii Effenberg au precizat ca fostul international german Lothar Matthaus nu si-a indeplinit o promisiune fata de ei, aceea de a dona suma de 25.500 de euro fundatiei „Help-Me e.V.“, care se ocupa de copiii defavorizati din Thailanda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS