17.3 C
Craiova
joi, 17 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Juniorii B de la CSU și „GP” și-au aflat adversarii de la faza zonală

Fotbal – Juniorii B de la CSU și „GP” și-au aflat adversarii de la faza zonală

Juniorii B de la CSU (în alb) și cei de la „GP” (în albastru) vor calificarea la turneul final (foto: Alexandru Vîrtosu)
Juniorii B de la CSU (în alb) și cei de la „GP” (în albastru) vor calificarea la turneul final (foto: Alexandru Vîrtosu)

Astăzi, la FRF, s-a stabilit componența grupelor de la faza zonală a Campionatului Național de juniori B, nivel la care Oltenia este reprezentată de CS Universitatea Craiova și Școala de Fotbal „Gică Popescu”.
Republicanii B de la CS Universitatea Craiova, antrenați de Nelu Petrișor, vor evolua în Banat, având următorul program: luni vor întâlni pe Ceahlăul Piatra Neamț, marți pe ACS Poli Timișoara, iar joi pe Universitatea Cluj.
„Obiectivul nostru este să ajungem cât mai sus în această competiție și, dacă se poate, să o și câștigăm. Avem un lot valoros și credem cu toată tăria că băieții vor reuși partide bune la Timișoara”, a declarat managerul centrului de copii și juniori al CSU Craiova, Silviu Bogdan, pentru GdS.
La rândul său, juniorii B de la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, pregătiți de Dorel Toma, vor duce bătăliile la Constanța, urmând să întâlnească luni pe Chindia Târgoviște, marți pe Farul și joi pe Dinamo București.
„Mizez pe o calificare la turneul final, pentru că avem o grupă bună. Acum suntem în primele 16 echipe din țară, dar putem să terminăm pe primul loc și astfel să accedem în primele patru”, a punctat managerul grupării de la „Hanul Doctorului”, Paul Răducan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS