25 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalRampa de gunoi a lui Iulian Mateias a ars cu casa cu tot

Rampa de gunoi a lui Iulian Mateias a ars cu casa cu tot

Proprietarul era sa arda si el de viu in timp ce voia sa-si faca un ceai

Locuinta lui Iulian Mateias, de 68 de ani, din Craiova, a fost distrusa de flacari vineri, 23 noiembrie. Proprietarul a suferit mai multe arsuri pe fata si pe miini din cauza unui resou electric. Iulian Mateias spune ca voia sa-si prepare un ceai cind a izbucnit incendiul: „Eu locuiesc singur pentru ca sotia si copiii m-au parasit. Voiam sa-mi fac un ceai si am pus ibricul pe un reseu electric. Probabil niste hirtii din apropiere s-au aprins. Am incercat sa sting focul si atunci m-a prins vilvataia“.

El este deja cunoscut in tot cartierul Catargiu pentru ca, de-a lungul anilor, in curtea casei de pe strada Magheranului, la numarul 3, a infiintat o adevarata rampa de gunoi. Vecinii l-au reclamat de nenumarate ori la primarie, indignati ca mormanele de fiare vechi, hirtii, sticle, haine vechi si alte resturi adunate de prin tomberoane devenisera un adevarat focar de infectie. Desi a fost de mai multe ori amendat, Iulian Mateias nu a renuntat la placerea de a colectiona tot felul de lucruri nefolositoare.

Din cauza cantitatii mari de gunoi de pe strada Magheranului, nr. 3, a fost ingreunata foarte mult actiunea pompierilor militari. Din casa nu au mai ramas decit zidurile, focul transformind-o intr-o adevarata ruina. In urma arsurilor suferite, Iulian Mateias a fost internat la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova pentru ingrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS