11.2 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au confirmat, municipalii - nu

Podărenii au confirmat, municipalii – nu

Podărenii (în alb) au făcut un meci bun la Clinceni (foto: fcodari.ro)
Podărenii (în alb) au făcut un meci bun la Clinceni (foto: fcodari.ro)

Etapa a 24-a din Liga a III-a a fost prolifică doar pentru CS Podari. Trupa lui Dragoş Bon a reuşit să întregistreze o remiză, scor 0-0, pe terenul formaţiei Inter Clinceni, iar punctul obţinut menţine podărenii cu şanse mari de a evita retrogradarea. Unsprezecele doljenilor a fost următorul: Mecea – Ciocârlă, Dina, Dreşcă, Ciocioană – Dragomir, Rioşanu – Surugiu, Preda, Răduţ – Cl. Ştefan. Pe parcurs au mai intrat: I. Şerban, Mirescu, Stănia.

„Am făcut un joc bun, din punctul meu de vedere meritam să câştigăm, pentru că am avut patru ocazii foarte clare în a doua repriză. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, de modul cum s-au prezentat, este al patrulea joc în care nu primim gol, ceea ce este foarte important. Sâmbătă vom întâlni pe teren propriu pe CN ’Dinicu Golescu’ Câmpulung şi se joacă finala campionatului pentru noi. Este o echipă aflată la egalitate de puncte cu noi, dar la clasamentul final am avea avantaj pentru că am câştigat la Câmpulung. Dacă o să câştigăm sâmbătă suntem salvaţi 100% de la retrogradare. Atmosfera e bună la echipă şi e bine că din şase jucători aflaţi la limită de suspendare, doar unul singur va lipsi la meciul cu Câmpulung: Dreşcă. Riscam să avem probleme pentru ultima etapă de acasă, care prin prisma rezultatelor se dovedeşte a fi finala campionatului. Acum depindem doar de noi”, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.
CS Podari ocupă locul 11 în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, cu 26 de puncte.

 

Naicu: M-am dus cu „grădiniţa” la Sebiş

 

La rândul său, ACS Viitorul Municipal Craiova a făcut-o lată la Sebiş, fiind învinsă de Naţional cu 6-0, golurile gazdelor fiind marcate de Bozian (’9, ’19, ’29 – penalti), Lazea (’40 – pen.), Huiban (’55) şi C. Călin (’90+1).

„Era aproape imposibil să obţinem un rezultat pozitiv acolo ţinând cont că ne-au lipsit opt jucători de bază. Este vorba despre Surdu, Poenaru, ambii suspendaţi, Istudor are examene la facultate şi nu a făcut deplasarea, Ţucă a fost ajutor de naş, Buşică a fost internat, pentru că şi-a scos tijele şi şuruburile din picior, iar Crăciun, Daniel Mihai şi Andrei Sava au fost accidentaţi. Dintr-un lot de 23 am avut doar 15 jucători, nouă dintre ei fiind sub 21 de ani. Practic am fost cu grădiniţa după mine. Când am venit ştiam cum este lotul, ştiam ce mă aşteaptă, preconizam şi astfel de eşecuri, dar nu am venit pentru joc, ci pentru îndeplinirea unui obiectiv: salvarea de la retrogradare. Nu mă dau la o parte chiar dacă e greu. La ora asta, dacă nu greşesc, suntem salvaţi de la retrogradare, pentru că avem un punctaj mai bun decât Ceahlăul, ocupanta locului 12 din prima serie. Ceahlăul are nouă puncte şi în etapa viitoare stă şi mai rămân doar trei puncte în joc. Diferenţa dintre noi e de şase puncte, deci pot spune că obiectivul este atins încă de pe acum. Rămâne ultimul joc pe teren propriu, cu CSO Filiaşi, pe care îmi doresc să-l câştigăm, pentru că este o echipă din zonă şi sunt orgolii la mijloc. Sper să mai revină din jucătorii care ne-au lipsit acum”, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

Pentru ACS Viitorul Municipal Craiova au evoluat următorii: Tomşa – Al. Stoica, Chircan, Flori, Nuţă – Borneci, Pitulice, Borhot, L. Scarlat – Stoichiţoiu, C. Scarlat. Au mai intrat: Popescu – Bistriceanu, Sârmon, Luncan.

Gruparea adopată de comuna Işalniţa se află pe locul 12 în seria 4, cu 15 puncte, fiind la şapte puncte distanţă faţă de „lanterna” Minerul Mehedinţi (retrasă din campionat) şi tot atâtea faţă de poziţia a 11-a, ocupată de Minerul Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS