25 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn taximetrist severinean a fost batut cu bestialitate de un grup de indivizi

Un taximetrist severinean a fost batut cu bestialitate de un grup de indivizi

Doi dintre agresori au fost prinsi de colegii victimei,
iar ceilalti sint inca in libertate

Atacurile asupra taximetristilor iau amploare. In ultima perioada, atit soferi din Capitala, cit si din alte orase ale tarii au fost batuti, amenintati cu moartea sau tilhariti. In seara de 25 noiembrie, un taximetrist din Drobeta Turnu Severin a fost batut cu bestialitate de catre patru indivizi. Doar ajutorul colegilor taximetristi a facut ca totul sa nu se transforme intr-o tragedie.

Nicusor Vladut, de 23 de ani, taximetrist la firma MIHALIS, se afla cu masina in statia de taximetre de linga Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. El statea de vorba cu un prieten, care era in masina, pe locul din dreapta, cind patru indivizi au inceput sa-l loveasca pe acesta din urma. Ametit de loviturile primite, barbatul a fost pur si simplu aruncat pe bancheta din spate a masinii, iar agresorii s-au napustit cu pumnii pe sofer.

In acel moment, Marius Simion, taximetrist si prietenul celor doi, a observat scena si si-a anuntat colegii. Cind au vazut ca au fost descoperiti, cei patru au sarit in autoturismul lui Nicusor Vladut si, sub amenintari si lovituri, l-au determinat pe acesta sa plece cu masina.

„Imi siroia singele pe fata, dar imi spuneau sa apas acceleratia…“

Dupa o urmarire ca-n filme pe strazile din Drobeta Turnu Severin, colegii taximetristi au incercat sa blocheze masina in care se aflau agresorii. „Ma amenintau sa nu opresc si ma loveau cu pumnii in cap si in fata. Imi siroia singele pe fata, dar imi spuneau sa apas acceleratia, ca ma omoara. Am incercat sa le fac semn colegilor, din faruri, sa faca orice ca sa opreasca masina, dar agresorii mei au observat gestul si mi-au mai tras citiva pumni“, a declarat Nicusor Vladut. Pe strada Cicero, taximetristii au blocat toate caile laterale de acces si au postat masinile chiar in fata celei in care se aflau cei patru.

Doi dintre agresori au reusit sa sara din masina si sa fuga, iar ceilalti doi au fost imobilizati de taximetristi. Agresorii prinsi, unul in virsta de 23 de ani, iar celalalt de 34 de ani, recidivist, au fost retinuti de politisti, dar numele lor nu au fost inca date publicitatii. Victima a declarat ca ii stia pe agresori, dar ca nu a avut nici un fel de contact cu acestia. Acesta este primul incident, de asemenea gravitate, petrecut in acest an in rindul taximetristilor din Drobeta Turnu Severin. Politia continua cercetarile, pentru prinderea celorlalti doi agresori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS