16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doi bulgari ascunşi printre bagaje, descoperiţi la P.T.F. Calafat

Dolj: Doi bulgari ascunşi printre bagaje, descoperiţi la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit doi cetăţeni bulgari ascunşi într-un microbuz, printre bagaje, care încercau să intre ilegal în România, deoarece aveau interdicţie de a părăsi Bulgaria.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz marca Ford Transit, cetăţeanul bulgar Yliev M., în vârstă de 47 de ani, care transporta bagaje personale.
Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a observat două persoane de sex masculin, ascunse printre bagajele transportate, asupra lor găsindu-se două cărţi de identitate, eliberate de autorităţile bulgare.
La cercetări, aceştia au declarat că au recurs la această metodă deoarece ştiau că au interdicţie de a părăsi ţara, fiind cercetaţi pentru furt. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS