16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Patru angajaţi ai RAAN, în greva foamei. Alţi o sută de salariaţi protestează

Mehedinţi: Patru angajaţi ai RAAN, în greva foamei. Alţi o sută de salariaţi protestează

Patru angajaţi ai RAAN se află în continuare în greva foamei, iar alţi o sută de salariaţi ai companiei protestează vineri, deşi liderii de sindicat le-au transmis oamenilor că, în urma negocierilor, conducerea companiei le-a promis că vor primi câte 300 de lei în conturi şi bonuri valorice, potrivit Mediafax.

Cei patru salariaţi ai Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) care au intrat în greva foamei miercuri seară continuă protestul în faţa platformei Romag Prod, în timp ce un al cincilea angajat – o femeie – a renunţat, întrucât a avut probleme de sănătate.
Unul dintre cei patru bărbaţi aflaţi în greva foamei a declarat că, deşi a fost consultat de mai multe ori de medici şi are tensiunea şi glicemia crescute, nu renunţă până nu primeşte restanţele salariale.

Liderii de sindicat din RAAN le-au transmis protestatarilor că, în urma negocierilor, au primit promisiunea din partea conducerii companiei că angajaţii vor primi câte 300 de lei în conturi, bonuri valorice pentru una din lunile restante şi alte bonuri cadou restante, în valoare de câte 600 de lei, prevăzute în contractul colectiv de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS