20.3 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii o țin pe Petrolul pe minus

Gorjenii o țin pe Petrolul pe minus

Pandurii Târgu Jiu a remizat sâmbătă seară, scor 1-1, pe terenul formaţiei Petrolul Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga I. „Lupii galbeni“ au deschis scorul prin Moussa (’40), iar oltenii au restabilit egalitatea prin Mihai Roman, care a transformat cu precizie o lovitură de la 11 metri obţinută de Nicoară (’60).
Petrolul: Pecanha – Peteleu (’72, Hassan), Tudose, Benga, Rippert – L. Marinescu, Bucşa – Farina (’62, Nepomuceno), Zoubir (’85, Rusu), Varga – Moussa. Antrenor: Tibor Selymes.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Vasco Salgado, Şandru, Momcilovici – Mrzljak, Anton (’75, Droppa) – Răduţ, Nistor (’57, Nicoară), Hora (’80, Ciucur) – M. Roman. Antrenor: Edi Iordănescu.
Cartonaşe galbene: Varga ’27, Moussa ’40, Tudose ’53 / Anton ’27, Unguruşan ’61, Momcilovici ’85, Nicoară ’88.
Au arbitrat: R. Petrescu – O. Şovre, O. Artene; Ad. Cojocaru.
Observatori: Al, Deaconu, V. Şulea.

Edi Iordănescu e nemulțumit

Atrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, s-a arătat nemulțumit de jocul elevilor săi, taxând în special lipsa de concentrare în fața porții adverse.
„Am întâlnit o echipă de calitate, cu jucători care pot face diferența, care va mai urca în clasament. După prima repriză, Petrolul merita să conducă, iar a doua a arătat altfel. Am avut un joc de curtea școlii, fără combativitate. Nu băgăm capul în pământ uneori și să fim mai umili în anumite momente. Dacă nu facem asta, trebuie să ne mulțumim și cu un punct. În a doua repriză am fost ceva mai agresivi, am jucat mai bine. Dacă am fi marcat la ocazia lui Roman, am fi câștigat nemeritat“, a declarat Iordănescu, la Dolce Sport.
Atacantul Mihai Roman s-a arătat împăcat cu remiza de pe „Ilie Oană“: „Am avut ocazii după ce am marcat eu din penalti și puteam să câștigăm. Petrolul a înscris prima, deși a fost o repriză pe contre. În a doua parte am jucat noi mai bine. Cred că trebuia să fim ceva mai agresivi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS