17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBruce Willis a invins-o pe Demi Moore la capitolul „iubiri mai tinere“

Bruce Willis a invins-o pe Demi Moore la capitolul „iubiri mai tinere“

Bruce Willis a reusit sa o intreaca pe fosta sa sotie, Demi Moore, la virsta tinara a partenerilor de viata, informeaza handbag.com.


Interpretul personajului principal din seria de filme de actiune „Greu de ucis“ s-a descurcat mai bine decit fosta sa sotie, cind a disparut intr-o camera de hotel insotit de actrita Lindsay Lohan, de 18 ani.


Demi Moore, de 41 de ani, ar fi casatorita cu Ashton Kutcher, de 25 de ani.


Bruce Willis si Demi Moore au divortat in anul 2000, dupa 13 ani de casnicie, si au impreuna trei copii – Rumer, Scout si Tallulah.


Lindsay Lohan neaga ca are o relatie cu Bruce Willis


Lindsay Lohan a infirmat zvonurile potrivit carora are o legatura amoroasa cu Bruce Willis, informeaza Ananova.


Actrita si interpreta a negat ca se intilneste cu Willis, care va implini 50 de ani saptamina viitoare.


Gurile rele spun ca cei doi pareau „foarte apropiati“ la petrecerea de saptamina aceasta, care a urmat premierei celui mai recent film al lui Willis, „Hostage“.


Purtatorii de cuvint ai starurilor au tinut sa sublinieze ca ei s-au intilnit pentru prima oara la acea petrecere si ca relatia lor este strict profesionala.


Purtatorul de cuvint al lui Lohan a declarat pentru cotidianul New York Post: „Ea nu este interesata de o relatie cu Bruce Willis decit ca producator al viitorului ei film“.


Pe de alta parte, purtatorul de cuvint al protagonistului din pelicula „Die Hard“, care va produce filmul lui Lohan intitulat „Just My Luck“, a negat ca cei doi se intilnesc.


Dar un martor ocular, care a luat parte la petrecere, sustine ca Willis si Lohan „s-au pipait reciproc“ si ca la un moment dat „Bruce ii daduse lui Lindsay pantalonii atit de jos incit se putea vedea un tatuaj“. Acelasi martor ocular a declarat ca perechea a continuat distractia in apartamentul privat din hotel al lui Willis.


Lohan, care a jucat in „The Parent Trap“ si „Freaky Friday“, a lansat albumul ei de debut, „Speak“, in decembrie, in Statele Unite. Interpreta va lansa al doilea single in Marea Britanie, intitulat „Over“, produs de casa de inregistrari Island Records, pe 25 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS