26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎngrăşămintele lichide PLANTFERT - o alternativă avantajoasă pentru agricultori

Îngrăşămintele lichide PLANTFERT – o alternativă avantajoasă pentru agricultori

Agricultura reprezintă o îndeletnicire de bază pentru multe persoane din România, iar dacă metodele de practicare a acestei ramuri sunt dintre cele mai moderne, posibilităţile de obţinere a unor recolte bogate cresc considerabil. În ultima vreme, cei care practică agricultura în propriile grădini sau pe suprafeţe mari de teren sunt preocupaţi de folosirea îngrăşămintelor care să ajute la dezvoltarea culturilor.
În acest sens, Chimro Distribution vine cu o alternativă avantajoasă pentru agricultori. Având o experiență bogată în producția de îngrășăminte lichide, complexe și foliare, compania a creat gama de îngrăşăminte PLANTFERT.
Îngrășămintele lichide reprezintă acele produse nutritive, special create, cu rol esențial în metabolismul și dezvoltarea plantelor.
Avantajele utilizării gamei de îngrășăminte PLANTFERT:
· Stimulează dezvoltarea plantelor;
· Contribuie la creşterea calităţii şi cantităţii producţiei;
· Sunt compatibile cu toată gama de erbicide şi insecticide;
· Cresc rezistenţa plantelor la secetă, boli şi dăunători;
· Asigură nutrienţii în proporţii echilibrate pentru diferitele culturi şi faze de vegetaţie, în deplină concordanţă cu necesarul de consum al acestora;
· Prezintă microelemente complet chelatizate, asigurând o mare eficienţă a fertilizantului, chiar şi în cazul utilizării unei ape mai puternic mineralizate (dure);
· Folosirea lor reduce costul/hectar cu un procent cuprins între 30-40%, comparativ cu folosirea îngăşămintelor solide.

Compania participă la proiecte importante desfășurate în parteneriat cu Institutul Naţional de Cercetare pentru Pedologie, Agrochimie şi Protecţia Mediului (I.C.P.A.) București, privind dezvoltarea de fertilizanți lichizi cu aplicare pe sol, pe plante, prin irigare și udare cu picătura. Gama PLANTFERT a fost testată în stațiunile de cercetare pe următoarele tipuri de culturi: grâu, orz, ovăz, rapiţă, porumb, floarea-soarelui, cartofi, viţă de vie, pomi fructiferi, căpşuni şi pepene verde. Sporurile care au rezultat au fost cuprinse între 15-35% pe diferite tipuri de cultură.
Chimro Distribution deţine şi un laborator de cercetare care, la cerere, poate efectua analize, prin care se pot determina valorile existente în sol ale azotului, fosforului şi potasiului, dar și pH-ul și conductivitatea.
Gama de îngrășăminte PLANTFERT este prezentă în magazinele de profil – fitofarmacii – din Oltenia și la sediul companiei Chimro Distribution, de pe strada Calea Severinului, nr. 46B (în curtea magazinului Praktiker).

Alte date de contact Chimro Distribution:

Tel/Fax: 0251.48.48.28;
0721.79.09.39; 0761.12.76. 80
[email protected]
www.chimrodistribution.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS