16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Craioveanul Aurelian Roșca, în locul lui Jakob Vestergaard la CSM București

Handbal (f): Craioveanul Aurelian Roșca, în locul lui Jakob Vestergaard la CSM București

Aurelian Roșca
Aurelian Roșca

Echipa feminină de handbal CSM București, campioana României dar și câștigătoarea Ligii Campionilor în sezonul trecut, are un antrenor nou. Craioveanul Aurelian Roșca îl înlocuiește pe danezul Jakob Vestergaard.

CSM Bucureşti a avut un sfârşit de săptămână foarte agitat, după ce a suferit a treia înfrângere consecutivă în grupa C a Ligii Campionilor, scor 25-33 cu Gyor, rezultat în urma căruia a ajuns pe ultimul loc. Oficialii clubului au intrat de urgenţă în şedinţă, având în vedere faptul că echipa este în pericol să rateze calificarea în grupele principale şi au decis în cele din urmă ca Jakob Vestergaard să fie schimbat.

Noul antrenor va debuta oficial la noua echipă în meciul de Liga Campionilor cu Rostov-Don. CSM Bucureşti are nevoie de cel puţin un punct pentru a nu ajunge la mâna rezultatelor în tentativa de a se califica în faza următoare a competiţiei.

Conform comunicatului de pe siteul oficial al CSM, obiectivele echipei rămân neschimbate, ceea ce înseamnă că Aurelian Roşca trebuie să califice echipa în Main Round şi mai apoi în Final 4 al Ligii Campionilor. ”Urmează două meciuri foarte importante în Liga Campionilor. Am încredere în jucătoarele noastre, în experienţa şi valoarea lor, şi cred în şansele noastre de calificare”, a declarat Aurelian Roşca, pentru siteul oficial al clubului.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS