18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutocar românesc, implicat într-un accident grav pe autostradă în Ungaria, înainte de Vama Nădlac: Patru morţi şi 17 răniţi

Autocar românesc, implicat într-un accident grav pe autostradă în Ungaria, înainte de Vama Nădlac: Patru morţi şi 17 răniţi

Patru persoane au murit şi 17 sunt rănite, în urma unui accident care a avut loc, miercuri dimineaţa, pe autostradă, în Ungaria, cu 2 kilometri înainte de Vama Nădlac, scrie Mediafax.

Autocarul înmatriculat în România, implicat în carambolul de pe autostradă circula dinspre Hamburg spre Bucureşti. Autocarul a fost implicat într-un carambol cu mai multe maşini, printre care microbuze, camionete şi maşini mici. Din Arad au fost trimise 4 ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad şi trei ambulanţe SMURD din cadrul ISU Arad. Circulaţia maşinilor pe sensul de intrare în România dinspre Ungaria este deviat, din punctul de trecere a frontierei de pe Autostrada Nădlac – Arad către punctul de trecere a frontierei Nădlac de pe DN 7, la câţiva kilometri distanţă de cel obişnuit, ca urmare a producerii accidentului de pe Autostradă, din Ungaria.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, a declarat că se iau măsuri speciale pentru a se face faţă circulaţiei la frontieră, ca urmare a accidentului de pe Autostradă, din Ungaria. „Autorităţile maghiare ne-au informat despre producerea accidentului şi devierea traficului, iar în punctul de trecere a frontierei de pe DN 7 se iau măsuri speciale pentru a se face faţă circulaţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontierei Arad, Mihaela Leş.

Ministerul Afacerilor Externe din România a făcut precizarea că printre persoanele decedate în urma accidentului se află şi un cetăţean român. De asemenea, şase cetăţeni români răniţi au fost transportaţi la unitățile sanitare din Szeged și Mako.
Autorităţile ungare continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului şi au confirmat identitatea tuturor persoanelor implicate în accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS