15.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau intariri!“

„Vreau intariri!“

Ca si in editia trecuta, FC Caracal are si in acest campionat, ca obiectiv, mentinerea in Divizia B, mai ales ca in aceasta vara in „Orasul Minunilor“ a fost alcatuita o noua echipa. „Pustii“ lui Ungureanu (foto) au surprins prin rezultate bune, fiind in prezent pe locul opt, cu 0 la adevar, dar cu un golaveraj negativ (16-19). Oltenii se deplaseaza sâmbata la Mioveni.


– Este in stare FC Caracal sa faca o figura frumoasa la Mioveni?


– De ce nu? FC Caracal joaca destul de bine in deplasare, iar Dacia Mioveni destul de modest acasa. In consecinta, cred ca echipa mea ar putea obtine un rezultat bun. In multe partide, Dacia a fost intarita cu jucatori aflati si in lotul divizionarei A FC Arges, cum ar fi Marincau, Nastasie s.a. Cum acestia au jucat bine in meciul din Stefan cel Mare, Dinamo – FC Arges 1-2, nu cred ca acum Sorin o sa renunte la ei, nu o sa-i mai lase, probabil, celor de la Mioveni. Am si eu unele probleme de lot: reintra Vodita si L. Tilihoi, dar sunt acum suspendati Pasare si Nauiu. Vreau din tot sufletul sa avem o incheiere buna de sezon. Bine ca am reusit sa câstigam meciul cu CS Otopeni si astfel ne-am luat la revedere de la suporteri cu o victorie.


– Desi este timp de analize, v-as intreba de acum: sunteti multumit de lot?


– Nu prea! Sunt insa foarte multumit de rezultatele obtinute cu acest lot. Totusi, am nevoie de trei „piese“, obligatorii: un portar, un fundas central sau mijlocas si un atacant. Dar un atacant mai de rasa, nu cum avem noi pe Stroescu sau Baia.


– Fratii Adrian si Sabin Ilie sunt liberi de contract!


– Inteleg gluma… Cine ar veni la Caracal pe un contract de 3.000 – 3.500 de dolari pe sezon?!


– Este posibil sa aveti, de la iarna, inca un finantator, Dinel Staicu?


– Sa dea Dumnezeu! Eu nu stiu nimic decât ceea ce am citit in presa. N-am vorbit despre aceste probleme, sunt preocupat de sfârsitul de sezon.


– O intrebare fara legatura cu FC Caracal: va amintiti ce meci ati jucat in 24 noiembrie 1982?


– Universitatea juca in Cupa UEFA, dar nu mai retin ce meci… Eu am jucat atunci in noua din cele zece meciuri ale acelei editii faste pentru noi, cei din „Craiova Maxima“.


– E vorba de meciul de la Craiova, Universitatea – Bordeaux 1-0.


– O, tempora!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS